Speltips

Speltips Trippel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 13:45 Spela här

Speltips Trippel
Land: England/Tyskland Liga: Premier League
Odds: 3,34 eller Speltips: 2a / 1a
2014-08-30 13:45 Trippel 2a / 1a 3,34 eller jebloo

Jag ser en mycket fin trippel i England och Premier League på Lördag!

Den första matchen utspelas tidigt i Burnley på Turf Moor. Det är hemmalaget Burnley som tar emot Manchester United. Burnley inledde med att möta Chelsea, och precis som man trodde så slutade det bara på ett sätt, nämligen en torsk, 1-3. I omgång två reste man sydväst och lirade mot Swansea, även där torsk 1-0. Nu möter man Manchester United, och kanske, så ser det ut som att jag menar att Burnley har en usel form och tvärtom på United. Nej så är det inte riktigt, båda lagen har en usel form, men här ser jag ändå ett hungrigare Manchester United som jagar sin första seger och som till och med kan ha Angel Di Maria med i truppen, wow! Förövrigt så har man långtidsskadade Carrick borta och även Lingaard, Kagawa, Smalling, Fellaini, Shaw, Rafael är högst osäkra till spel. Nyförvärvet Rojo får nog inte i ordning arbetstillståndet så han väntas också missa matchen.

Jag tror på United trots deras usla säsongsinledning, 1-2, 1-3?

Den andra matchen spelas i Manchester och på Etihad Stadium, nämligen Manchester City mot Stoke. City som har inlett med 2 vinster, STARKA vinster ska tilläggas! Man slog Newcastle borta i omgång ett och Liverpool med 3-1 i omgång två. Här är det inget snack! Oavsett trupp eller domare så ska City vinna denna match med 2,3,4 bollar.

Match 3 spelas mellan Newcastle och Crystal Palace. Och där går jag för en hemmaseger. Låt oss se över båda lagens inledningar, Crystal Palace inledde borta mot Arsenal där det blev förlust med 2-1 när Ramsey hade avgjort sent I matchen, bra insats Crystal, verkligen! Men hemmapremiären mot West Ham gav mer att önska, förlust med 1-3 och spelet såg inge vidare bra ut.

Newcastle då? Jo dem inledde som sagt hemma mot Manchester City där det till slut blev 0-2, för det kändes verkligen så, Newcastle var inte alls dåliga i matchen trots att man hade 12 avslut men 0 ?!?! PÅ mål.. Senaste borta fighten mot Aston Villa så var man det dominerande laget och hade väldigt otur. Nu ser jag en toppchans för dem svart vita att ta sina 3 första poäng i årets Premier League, den skall bara komma nu, mot ett svagt Crystal Palace på Saint James' Park.

4,67 får man i odds om man lägger till Bayern Leverkusen hemma mot Hertha Berlin. Jag var på plats och såg Leverkusens premiär match borta mot Dortmund och blev mäkta imponerad över sättet man tog sig an matchen på. Redan efter 9 sekunder så slog Bellarabi till, bom 0-1 och till slut skrevs slutsiffrorna till 0-2, imponerande! Nu har man hemmapremiär och tänker inte gå in i detaljer, jag tror bara på ett starkt Leverkusen hemma att slå Hertha Berlin som kryssade sin första match hemma mot Bremen.

EDITERAD 2014-08-29 23.43:09

jebloo - 29 Augusti, 2014, 23:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!