Speltips

Speltips Burnley - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 13:45 Spela här

Speltips Burnley - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.72 Speltips: United ö1.5 mål
2014-08-30 13:45 Burnley - Manchester United United ö1.5 mål 1.72 Mylla_Jr

Har aldrig skådat ett sådant här odds i hela mitt liv, vet att det är Manchester United vi pratar om.. I den här formen och med skadeläget man har i truppen, men ändå?! 1.72 på ö1.5 mål för United, mot BURNLEY?! Hallå?

United kan man ju ifrågasätta starkt efter den inledningen man har haft på säsongen, premiären 1-2 förlust mot Swansea och sen kryss 1-1 bort mot Sunderland var väl inte riktigt vad folk trott inför den här säsongen, speciellt inte med van Gaal vid rodret. Men det tragiska var ju tyvärr inte slut därför 4-0 i baken mot MK Dons i cupen tar priset. Det var uselt rent ut sagt, aldrig sett United så oinspererat som man gjorde.

Men nån gång måste ju vändningen komma, det kanske inte var en tillfällighet att man förlorade i cupen, dom siffrorna kanske inte var planerade.. eller så var dom det. Men man kanske vill lägga allt på ligan för att bygga upp något inför nästa säsong. Det är en teori som inte är helt omöjlig.

Och är det så tycker jag att det här oddset är riktigt riktigt bra. Det är ett United med spelare som Mata, van Persie och Rooney vi snackar om, inga julgranar precis! Och man möter nykomlingar i form av Burnley, som fick stryk i premiären mot Chelsea med 1-3, en match som mycket väl skulle kunnat sluta med 1-5 eller liknade. Sedan förlust igen borta mot Swansea, visserligen bara med 1-0, men ändå.

Det är inget Sunderland, det är inget Swansea utan det är Burnley.. Har United inte lyckats tidigare under säsongen och inte skulle lyckas nu heller, nej men då är dom väl inte bättre, men två mål borta mot Burnley ska de nästan lösa vilken form laget än är i?

Visserligen saknar United 8 kanske 9 spelare inför denna match i form utav:
Kagawa
Smalling
Herrera
Fellaini
Lingard
Shaw
Carrick
Rojo
Raffael (osäker)

Men man har ända spelare på planen som de tidigare nämnda, van Persie, Mata och Rooney..

Burnley har inte den bredden i truppen att de ska lyckas stå upp mot United under 90 minuter, det är iallafall vad jag tror.
Men att United kan framåt är det nog ingen egentligen som tvivlar på, men bakåt, ja där kan man ju ställa endel frågor.
Men nu kan United släppa in 10 bollar och endast göra minst två för att det här ska sitta, något jag tror att de kommer fixa.

Så lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

3/6U.

Mylla_Jr - 30 Augusti, 2014, 00:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
simpanes - 2014-08-30 10:10:36

Gillar också detta spel, ytterligare något som talar för de är att Burnleys innermittfältare Marney och Jones är osäkra för spel enligt skadekollen !