Speltips

Speltips Newcastle-Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 16:00 Spela här

Speltips Newcastle-Crystal Palace
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: 1
2014-08-30 16:00 Newcastle-Crystal Palace 1 1.80 RalleArvid

Premier League-lördag igen och visst känns det fantastiskt att vara igång igen även om det alltid så här i inledningen av säsongerna är lite småvanskligt att hitta några säkra spel. Jag känner mig dock ganska trygg i vad jag har hittat uppe i norra England under lördagseftermiddagen.

Newcastle har sett ganska intressanta ut på försäsong och i inledningen av ligan trots skral poänginsamling och jag rekade ju dem att göra mål i den tuffa öppningsmatchen mot City, något som tyvärr inte satt men där jag definitivt inte tyckte jag var helt fel ute. City ska vara väldigt glada att de kom undan med en i slutändan komfortabel seger uppe på St James.

Senast fick the Magpies 0-0 mot Villa, en match man kanske borde vunnit men nu har man återigen, dessutom på hemmaplan, oerhört fina chanser till poäng mot Crystal Palace, en klubb där det råder turbulens och som till och med fick stryk hemma senast mot West Ham, bara det borde få folk att tro på Newcastle här.

Palace är traditionellt sett väldigt starka hemma, precis som Newcastle, men inte mycket att skrämmas för på bortaplan, i synnerhet inte när man ska så långt hemifrån som man kan komma och i synnerhet inte när man ska till ett kokande St James’, vars fantastiska publik fortfarande är bakom sitt lag (annat kan det bli senare på säsongen om laget underpresterar, då lär man som vanligt ta minsta chans att bua ut London-maffian).

Palace har inlett serien med två raka förluster samt har bakom sig en knackig försäsong. På åtta senaste mötena, både hemma och borta, lagen emellan hittar vi 7 Newcastle-segrar, en oavgjord och NOLL Palace-segrar.

Det enda som talar för Crystal Palace är att Zaha kanske kommer spela samt det faktum att lag ibland har en tendens att hitta energi av en nytillsatt manager, detta tror jag dock ej kommer bli någon speciell boost för laget från södra London denna gång då spelarna absolut inte ville bli av med sin förra manager i detta fall, då han inspirerat truppen till mirakulösa resultat under slutet av förra säsongen.

Skadeläget för Newcastle: Mapou Yanga-Mbiwa, Cheick Tiote, Davide Santon, Papiss Cisse
För Palace: Scott Dann

Detta är enligt mig omgångens bästa spel, i synnerhet som oddset fortfarande i skrivande stund är uppe i fina 1.80x hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 Augusti, 2014, 01:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!