Speltips

Speltips West Ham - Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 16:00 Spela här

Speltips West Ham - Southampton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.28 Speltips: West Ham draw no bet
2014-08-30 16:00 West Ham - Southampton West Ham draw no bet 2.28 Nordic

Här förstår jag inte vad marknaden sysslar med. Det händer även i Premier League, världens mest sönderanalyserade liga, att oddsen är skeva. För mig är detta en match där West Ham ska vara knappa favoriter. Det finns skador men de är överskattade här.

Vi börjar med West Ham som inledde säsongen hemma mot Tottenham. Matchen var väldigt jämn och man hade otur som torskade i 90:e minuten. Bad beat helt enkelt. Därefter imponerade man stort mot Crystal Palace, 3-1 seger på bortaplan som kunde varit mycket större.

Southampton imponerade stort i Premiären borta mot Liverpool, utan tvekan så förtjänade man poäng, roligt att se Daniel Sturridges ansiktsuttryck efter matchen när han pustar ut och ser otroligt lättad ut. Hur som helst blev det 1-2 förlust med mersmak. Nu senast (räknar bort ligacupmatcherna) fick man 0-0 hemma mot WBA. Anfallsspelet såg inte alls bra ut, framförallt nyförvärvet Pelle visade att han har mycket kvar innan toppformen.


West Ham har ett intressant skadeläge, jag säger intressant för nu saknas bland annat Kevin Nolan. Han är klubbens kapten och saknades senast mot Crystal Palace också. Det betydde att duktige Zarate kom in och imponerade. Grejen är att West Ham gärna spelar långbollar när Nolan och Carroll är med i startelvan, nu "tvingas" man spela på marken och det gick lysande mot Palace. Det finns väldigt många duktiga och spelskickliga mittfältare i laget: Downing, Kouyate, Noble och Diame. Framåt finns Zarate, Enner Valencia och Carlton Cole. Det är backlinjen som är problemet men jag ser annars en trupp som är minst lika stark som Southamptons, troligen vassare. Jag tror också att Southampton spelade nästan över sin förmåga i premiären, alla supertaggade och ett nervöst topplag som har allt att förlora.

Hade kunnat skriva hur mycket som helst men stannar nog här. West Ham SKA inte vara underdogs hemma mot ett Southampton som tappat halva laget och inte är samspelta än. Farligaste hoten är Ward Prowse och Tadic, håll dem lugna så är halva matchen vunnen.

Två bra spel i denna matchen: West Ham till 3.25 (bet365 ) och Draw no bet till 2.28 ( Unibet ). Fegar lite och väljer det senare med pengarna tillbaka på krysset. Strax över medel, 6/10 unitsEDITERAD 2014-08-30 10.06:13

Nordic - 30 Augusti, 2014, 10:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!