Speltips Newcastle - Crystal Palace

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-30 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 3.65
Speltips: De Jong målskytt
Spela på Speltips Newcastle - Crystal Palace
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på De Jong målskytt
Tror liksom många andra att Newcastle ska ha bra chans idag, längre analys finns från annan rekare så tar bara lite kort om laget hittills. I premiären imponerade man trots 0-2 mot City, senast var man bättre än Villa på bortaplan men kunde inte riktigt få till det mot en bra backlinje. 0-0 med mersmak där och i den matchen fick vi också se lagets nr 10 Siem De Jong, den något tillbakadragne anfallaren som köptes in från Ajax. De Jong är enligt mig det bästa anfallsvapnet som Newcastle har tillsammans med Cabella, han var inte lagkapten i Ajax utan anledning.

Målsnittet tidigare har varit helt ok, 54 mål på 136 matcher de senaste 5 säsongerna. De Jong har också nätat i landslaget två gånger.

Detta är en vass spelare som har både teknik och en näsa för mål. Han fick 20 minuter senast mot Villa och skapade en bra målchans rätt omgående. På hemmaplan mot ett av de sämsta lagen i ligan bör det vara bra läge att spräcka nollan, både för Newcastle och De Jong. Inte säkert att han startar men då är det pengarna tillbaka, så no worries.

3.65 på Unibet känns helt ok, ett litet spel 2/10 units.
Spela på Newcastle - Crystal Palace hos Unibet
Nordic - 30 Augusti 2014 - 10:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: