Felsatt odds eller bara ren idioti? Det är frågan jag ställer mig! Visst, nu är det baseboll vi pratar om, det räcker med att en eller två spelare har en dålig dag och så kan matchen vara körd. Men det här känns mycket underligt, nästan för bra för att vara sant!

Yankees har haft en bra säsong och har 70W 63L med sig intill dagens match där man kommer att ha Michael Pineda på kullen. 25-åring med mycket fina handleder som en dag kommer bli en av de riktigt stora! Han har en ERA på 1.95 och ett record på 3W 2L den här säsongen. Han var borta mellan den 23:e april och 13:e augusti då han inte spelade en ända match, men nu har han deltagit i en match i veckan sedan den 13:e augusti och gjort det riktigt bra, han har på de tre senaste matcherna släppt 11 Hits och 4 Runs mot sig.

Yankees har varit överraskande bra på bortplan i år då man har ett 37W 32L record, vilket är en av de bättre siffrorna i ligan.
På sina 10 senaste matcher har man 7W 3L och på sina fem senaste bortamatcher har man tagit 3 segrar.
Man vann även matchen natten till idag mot Toronto då slutsiffrorna skrevs till 6-3 Yankees.

Toronto har även dom en bra säsong iallfall om man ser till spelarmaterialet, 67W 67L har man med sig inför den här matchen, och det är den nyss blivne 24-åringen Drew Hutchison som kommer pitcha för Blue Jays, han har ett record på 8W 11L under säsongen och en ERA på något höga 4.68.
På sina tre senaste matcher har han släppt 21 Hits och 14 Runs mot sig.

Toronto har på sina 10 senaste matcher ett 3W 7L record, alltså motsatsen till vad Yankees har.
Men på sina 5 senaste hemmamatcher har man endast tagit en seger, den kom mot Boston i en serie som man förövrigt förlorade med 2-1. Det alltså mot ett Boston som gör sin sämsta säsong på mååååånga måååååånga år!

Jag trodde att Yankees skulle stå i 1.60-1.65 i den här matchen, men nu alltså 1.82 och det går inte att blunda för!

Lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

4/6U

EDITERAD 2014-08-30 11.41:19

This is the stats tab
This is the post tip