Speltips

Speltips Djurgårdens IF - Malmö FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-31 17:30 Spela här

Speltips Djurgårdens IF - Malmö FF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: MFF asian 0
2014-08-31 17:30 Djurgårdens IF - Malmö FF MFF asian 0 2.05 J.Dizzle

Som vi har väntat (i alla fall jag) på att ett svenskt lag ska kvalificera sig till fotbollsvärldens absoluta finrum. Och nu 14 år senare har det hänt, sjukt kul för svensk fotboll att vi finns där på kartan igen.

Dags att ladda om för Malmö och tillbaks till jakten på det där andra raka guldet. Man spillde en del krut i onsdags, men i och med avancemanget måste det ha varit en sån boost för självförtroendet så jag vet knappt vad. Så att ladda om till den här matchen kan inte vara alltför svårt.
Åge Hareide har också varit inne på att det är mycket press som har släppt nu, nu kan man enbart koncentrera sig på den här matchen utan att en viktig kvalmatch väntar runt hörnet som det har gjort ett par veckor nu. Plus att efter den här matchen är det landslagsuppehåll på två veckor, så man kan verkligen krama ur det sista här.
Inget nytt om truppen, förutom att Ricardinho, som missade mötet med Salzburg, är borta här med. Men Konate gjorde det bra då så där är jag inte orolig.

Djurgården har visserligen en snygg resultatrad bakom sig, med 4-0 mot BP och Mjällby. Men man ska inte dra för stora slutsatser bakom de resultaten. Mot ett bortasvagt Mjällby utan Chippen på plan, och mot ett uppgivet, skadedrabbat, och avsågat BP. Innan de här matcherna hade man 5 raka utan vinst.
Djurgården ligger i mitten och är varken indragen i någon bottenstrid eller om Europaplatser. Men ryktas komma en bit över 20 000 till Tele2 imorgon, så nog lär det vara ett taggat hemmalag också.
Har inga nya skador heller.


Det måste vara vansinnigt kul med fotboll om man spelar i Malmö, och att ladda om för en bortamatch med mycket publik mot Djurgården borde inte vara alltför svårt. Djurgården har gjort det bra nu, men motståndet har inte varit av det bästa. Nu skruvas svårighetsgraden upp ganska mycket, mot ett Malmö som är ruuuggigt bra just nu och har endast en förlust i årets allsvenska. Ska röra sig om bra chans här. Men på förhand så hade nog båda lagen varit rätt nöjda med kryss här, så tror inte det blir någon anstormning från något av lagen om det skulle stå lika en bra bit in i matchen. Malmö är riktigt bra för stunden som sagt, och när oddset för "draw no bet" är uppe och snuddar vid 2 så måste jag bara spela det här. Kan bara koncentrera sig på Allsvenskan nu, och det var ett tag sen man kunde göra det.

Malmö asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) @2.05 hos bet365 .
Kolla alltid asienmarknaden! Asian 0 är samma spel som drawnobet, men ger oftast högre odds.

MFF:s startelva: Laget: Robin Olsen – Anton Tinnerholm, Erik Johansson, Filip Helander, Pa Konate – Simon Kroon, Markus Halsti, Enock Kofi Adu, Emil Forsberg – Markus Rosenberg, Magnus Eriksson.


4/5 units

J.Dizzle - 30 Augusti, 2014, 21:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!