Speltips

Speltips Sassuolo - Cagliari

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-31 20:45 Spela här

Speltips Sassuolo - Cagliari
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,70 Speltips: ö 2,5
2014-08-31 20:45 Sassuolo - Cagliari ö 2,5 1,70 Haze

bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Sassuolo - Cagliari ö 2,5 mål 1,70 3/5 units. Jag har själv spelat det till 1,75 men ser fortfarande ett okej värde.

Lirar alltmer sällan överspel, varför vet jag inte men idag känns det högst relavant att göra det. Två lag vars tränare står för en offensiv spelstil. Zeman som leder Albin Ekdals Cagliari är bland annat känd för att ha gett upphov till denna bild.

http://blog-imgs-61.fc2.com/s/i/o/siokan5000/64076210.jpg

Det kommer rapporter om skador på bland annat Ibarbo och Vrsalkjo. Återstår att se vilka besked som ges under morgondagen.

Skador

Sassuolo - Viktige mittbacken Cannavaro.
Cagliari - Dessena och Eriksson


Cagliari:

Cossu Sau Ibarbo
Ekdal Conti Dessena
Murru Rossettini Capuano Pisano
Colombi

Sassuolo:
Sansone Zaza Berardi
Kurtic Magnanelli Biondini
Peluso AriaudoTerranova Vrsaljko
Pomini


Dessa två startelvor bevisar bara det som jag är ute efter. Offensiven i båda lagen är bra. Cagliaris lag är givetvis bättre med alltid lika sköna Ibarbo, måltjuven Sau och passningsskickliga Ekdal och Conti bakom. Två offensiva ytterbackar i Murru och Pisano när skapa en hel del oreda.

Sansone är en underskattad lirare. Berardi dansade på moln under kort period förra säsongen. Killen har potential och kan bidra med många mål framåt denna säsong. Inte det mest kreativa mittfält jag har skådat kanske men Kurtic är en spelare som kan blixtra till då och då. Rutin i vb Peluso samt ung entusiasm i nye kroatiske VM backen Vrsaljko. Målvakten Pomini är en av få spelare här som jag inte alls har koll på. Men med en snabb bakgrund check så får jag reda på att man funnit i klubben under en lång tid. Anslöt från San Marino Calcio 2004. Bör finnas STORA frågetecken ifall han står mellan stolparna ikväll. Även i Cagliari ställer jag stora frågetecken till målvaktsposten där relativt unge Colombo ska göra sin debut i Serie A. Ordinarie målvakten Pegolo är skadad så de får lämna sitt öde i denna orutinerade målvakts händer. Han har som bäst suttit på bänken i Copa Italia med sin förra klubb Atalanta.

För min egen del är formen så dålig som den bara kan bli. Är inne i en riktig dry spell period. Många felanalyserade matcher + några enstaka med lite oflyt. Det finns inga som helst ursäkter så det är bara att tugga på.

Denna rek kommer uppdateras imorgon!

Haze - 31 Augusti, 2014, 01:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millionboy - 2014-08-31 14:15:13

Bra rek! Underbart med tränare som Zeman. Över 2.5 är standard när hans lag spelar. Tyvärr är bolagen med på noterna och oddsen är därefter. Testar Sau som målskytt istället.