Speltips

Speltips Odense-FCK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-31 19:00 Spela här

Speltips Odense-FCK
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 1.85 Speltips: 1X
2014-08-31 19:00 Odense-FCK 1X 1.85 RalleArvid

bet365 livestreamar matchen.

Ja, herregud vad det hände grejer igår i England. Newcastle som jag rekade vände och gick mot seger men släppte in 3-3 i 95:e. Men högst höjdes ögonbrynen över Stokes ofina 1-0 på Etihad. Om jag hade fått kryssa i 38 av 39 tecken på Stryktipskupongen hade jag lämnat 2:an i City-Stoke tom, något jag tror jag är långt ifrån ensam om.


Nu satsar vi på en havlgardering i Danmark istället, en halvgardering som känns mycket spelvärd. FCK har 4 förluster i rad och har släppt in 12 mål på dessa matcher. Man har bara en seger på sina 7 senaste (hemma mot Dnipro).


Odense har fin formkurva, efter två inledande förluster i serien har man nu två oavgjorda mot Bröndby och Aalborg och senast en imponerande seger med 2-0 borta mot Randers.


Dessutom spelade ju FCK som bekant Champions League-kval häromdagen. En faktor som väger oerhört tungt MOT laget då 1. man alltid har svårigheter att plocka full pott matchen efter man varit ute i Europa, framförallt när man spelat bortamatch (FCK både spelade sin CL-match borta i Tyskland och nu har man även bortamatch i ligan) och 2. FCK blev förnedrade och utslagna i veckan och kommer inte bara med låg energi rent fysiskt utan framförallt låg energi och självförtroende mentalt.


I OB saknas Rasmus Falk och Jacob Barrett i övrigt är truppen intakt och trots den tuffa uppgiften lyser optimism igenom när man läser citat från chefstränaren i OB:s läger. Annat är det för Ståle i FCK som förståeligt är bekymrad över läget i sin trupp och med den smått mediokra starten på säsongen. I FCK saknas Nicolai Jørgensen, Kris Stadsgaard, Mikkel Wohlgemuth, Mathias Zanka Jørgensen.


Det enda som talar för FCK är den goda historiska statistiken, men aldrig kan OB ha haft ett bättre läge att störa den danska giganten och kanske till och med plocka samtliga tre poäng.


1.85 för 1X:et tycker jag absolut är värt en slant ikväll.


Lycka till lads!


Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 31 Augusti, 2014, 09:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!