Speltips

Speltips Modena-Cittadella

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-01 20:30 Spela här

Speltips Modena-Cittadella
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 1.75 Speltips: 1
2014-09-01 20:30 Modena-Cittadella 1 1.75 RalleArvid

Måndag igen, ny vecka och tyvärr för oss som är intresserade av betting, ny landslagsvecka. Därmed blir de vanligtvis bleka måndagarna ännu blekare utan stormatch i någon av de större ligorna. Men inte lägger vi oss på latsidan för det, nej vi blickar nedåt i Europa och vi blickar även nedåt i seriesystemen.

Två matcher kvar att klara av innan även alla lag i italienska serie B har kommit igång med seriespelet. Ikväll tar Modena emot Cittadella på Stadio Alberto Braglia och visst ska det väl mycket till för att den säsong som börjat så fint för hemmalaget i cupen även ska fortsätta på det inslagna segerspåret nu när ligan drar igång!?

Modena kom femma i fjol och var med i toppskiktet då man hamnade på 64 poäng strax under uppflyttning. Cittadella som man möter idag var motpolen då man tack vare målskillnad undvek negativt kval. 47 poäng och sista platsen i säkerhet med samma poäng som Varese som fick kvala för att hänga sig kvar.

Modena har startat cup-spelet väldigt imponerande denna sommar, framförallt senast då man i andra rundan bortaslog Palermo med hela 3-0. Värre har det även gått här för Cittadella då man åkte ut så det sjöng om det efter hela 4-1 i röven mot Sassuolo.

I de fem senaste mötena lagen emellan hittar vi idel Modena-famgångar både hemma och borta med 4 segrar och en oavgjord. Vi måste gå tillbaka 11 möten och nästan 6 år för att hitta senaste Cittadella-segern mot Modena. För att hitta en bortaseger för Cittadella i Modena måste vi gå tillbaka till förra millenniet då vi 1999 hittar en 2-1-seger.

Den raka ettan spelas med ovan nämnda faktorer som motivation till 1.75x hos bet365 .com. Klart godkänt och mitt bästa spel för dagen i brist på annat!

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 September, 2014, 15:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!