Speltips

Speltips Rio Ave - Boavista

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-01 21:00 Spela här

Speltips Rio Ave - Boavista
Land: Portugal Liga: Primeira Liga
Odds: 2.25 Speltips: 1, vinna och hålla 0:an
2014-09-01 21:00 Rio Ave - Boavista 1, vinna och hålla 0:an 2.25 Mylla_Jr

Rio Ave stod inte för någon jätte insats i sin senaste match, den emot Elfsborg i EL-kvalet, men lyckades ändå trycka in en boll och avancerade vidare.
Idag har de match återigen på hemmaplan, men nu i ligan. Mot Boavista, ett lag som de inte spelat tävlingsmatch mot sedan 2006.

Men som sagt, ingen jätte match av Rio Ave mot Elfsborg. Desto bättre har det sett ut i ligan, vinst i premiären hemma mot Vitoria med 2-0 och efter det tog man en 5-1 seger borta mot Estoril, så alltså 7-1 i målskillnad på sina två inledande matcherna i ligan. Idag tar man sig an nykomlingarna Boavista som inte har fått en så rolig start på säsongen.

Man har spelat mot två tippade topplag, i premiären borta mot Braga fick man stryk med 3-0 för att sedan hemma spela riktigt bra mot Benfica, men bra räckte tyvärr inte då Benfica vann matchen med 1-0.
Så Boavista står på 0-4 i målskillnad inför den här matchen.

Men det vi sett av Rio Ave i Europa League är ju att de ser ut att kunna spela försvarsspel iallafall, 2-0 vinsten mot Vitoria i premiären är väl ett tecken på det också. Leder man senare en match mot Estoril med 4-0 så är det kanske inte så konstigt att man vill ta sig framåt och göra ännu flera mål, på så sätt blottar man sig ju också bakåt och visst, då släppte dom in en balja.

Men nu möter man nykomlingar som inte har gjort mål än på två matcher, visserligen mot två tippade topplag, men Rio Ave kommer också vara med där uppe i toppen nånstans och tror att de kommer vinna ikväll!

1.57 på rak Rio Ave kan vara bra dubbel virke, men det jag tänkt tipsa om är Rio Ave vinna matchen och hålla 0:an till 2.25 som känns ytterst intressant!

Lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

2/6U

Mylla_Jr - 01 September, 2014, 15:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!