Speltips

Speltips Feministiskt Initiativ över 4 %

Sport: Annat Spelstopp: 2014-09-14 09:00 Spela här

Speltips Feministiskt Initiativ över 4 %
Land: Sverige Liga: Valet 2014
Odds: 4,55 Speltips: F! över 4 %
2014-09-14 09:00 Feministiskt Initiativ över 4 % F! över 4 % 4,55 holms

Ja, den här förbannade ödesdagen är snart här.
Dagen då en svetsare kommer att utropa sig som Sveriges statsminister trots att pajaspartiet Socialdemokraterna kommer att göra sitt sämsta val på 100 år.
Då ska vi ha klart för oss att olyckor som Mona Sahlin och Håkan Juholt fått packa väskan och lämnat partikansliet med svansen mellan benen för bättre (mindre dåligt) utfört jobb än vad den nuvarande patetiska herren åstadkommit.


Hur som helst.
Inför varje val så har jag under under somrarna gått in i en liten bubbla. Sugit åt mig allt. Från höger till vänster. Debatterat med vänner. Med vänners vänner. Med föräldrar. Med vänners föräldrar. Med vänners korkade flickvänner. Ju närmare valdagen vi kommit, när valstugor slagits upp, så har jag spenderat mer tid vid dessa än i min egen säng.
Jag vet hur vindarna blåser. Utan och innan.
Kan redan nu kunna kasta ut ett par klara prylar. Och när vi då kikar på oddsen som erbjuds, då finns det ett parti vi måste ha i blickfånget. Och mest för att svensken är så jävla korkad och inte kan tänka själv.

Vart hänger folk nu? Fastnar Coca Cola-generationen för helt intetsägande skyltar på stadens gator med hjärndöda texter som "VI VILL HA BÄTTRE SKOLA - RÖSTA PÅ *****"
Nej. Det fungerar inte så längre. Det är på nätet valarbetet bäst bedrivs. Och där är F! helt överlägset.
De står för en politik ALLA tjejer jag känner skrattar åt. Nu är de förvisso snygga och sköter sin hygien, vilket ger de en plats på högerskalan, men ändå: de är tjejer/kvinnor som inte alls känner igen sig i vad skattefifflaren Gudrun och hennes armé basunerar ut.
Men det spelar ingen roll. Arbetet de lägger ned på internet är heroiskt. Det kommer att ge en sjuhelvetes massa röster. Till och med så pass många att de till hösten kommer vara med och stifta era lagar.

Och underskatta inte heller kraften att hitta medelmåttiga kändisar som spelar in videos likt denna:

https://www.youtube.com/watch?v=pkPFvCBlbgw

När Robinsson-Robban stoppar kuken i ett ölglas, och sedan dricker upp det - då följer amöborna efter.
Enkel matematik. Tyvärr.

F! stjäl röster från S då de anser att Löfvén är för gubbig och ljuger om sitt engagemang för kvinnorna (med all rätt).

F! stjäl röster från MP då de anser att Gustav Fridolin är alldeles för privilegierad för att han haft den goda smaken att födas som en heterosexuell vit man.

F! stjäl röster från V då anser att det är alldeles för lite kommunism i partiet (då det i själva verket är alldeles för mycket).

Jag skulle gissa på att F! hamnar på någonstans mellan 4,0-4,4 %.
Ja! Det vore en katastrof för Sverige. Men det är så när vi inte inför några röstkörkort i det här landet.

Fyra givna pelare till varför F! kommer att sno åt sig tillräckligt många röster för att komma in i riksdagen.

Vill ni ha en femte pelare?
Okej. Visst. Varenda jävla journalist i landet gör nu sitt bästa för att skicka in skattefifflaren Schyman med hantlangare in i finrummet. Och makten den tredje statsmakten besitter, den är inte annat än hemsk.

Oddset 4,55 är så jävla bra att jag inte riktigt tror att ni förstår.
Spela innan det är försent. Nordicbet ------

holms - 02 September, 2014, 17:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nektergalen - 2014-09-08 17:11:45

Jurado

Vet att denna diskussion är meningslös men skriver detta ändå

"Nu har jag inte läst alla kommentarer, men svenskar kan inte diskutera politik. Hjärtat tar över."

Berätta gärna vilket land du kommer ifrån? Upplys oss med exempel från det landets förträffliga politiska system, om det nu ett sådant har

kitwalker - 2014-09-08 14:06:34

Kan mycket väl bli så att många rödgröna väljer att stödrösta in Fi i Riksdagen för att de rödgröna ska få makten och så lite inflytande av SD som möjligt.

Mackan12 - 2014-09-06 16:53:39

Under 4 procent ger väl 1,25 ungefär. Finns inget spelvärde i det...

GAIS1894 - 2014-09-06 09:28:11

Vill också spela under 4% menar dom tagit bort det spelet hos Nordicbet ?

Jurado - 2014-09-06 01:58:22

Jag spelade F! U4% till 2,00. Det var ett bra spel. Detta är ett dåligt spel. Hur ska jag förklara varför? Jag vet inte. Ingenting tyder på att feministerna klarar linan. Ingenting. Holms röstar med hjärtat (begreppet "Coca Cola-generationen" från en överdrivet enögd högermänniska förklarar det mesta). Följ inte efter. Inte ens vänstermänniskor gillar F!. Reken är ganska bra. Som tur är tror jag att svanlarn har rätt. "Max 3% på detta pinsamma samling pajasar" är ett bättre citat än vad feministerna någonsin släppt ur sig.

Nu har jag inte läst alla kommentarer, men svenskar kan inte diskutera politik. Hjärtat tar över. Jag vet faktiskt inte hur jag ska rösta än, så jag kan fortfarande påstå att jag är opartisk (Allt jag vet är att feministerna och rasisterna är uteslutna). Holms är mer partisk än Åkesson. Sorry, men dålig rek. Som vanligt, när det kommer till Holms.

alive365 - 2014-09-06 01:24:03

Jag kan dock lova er att hela möllan i Malmö kommer rösta på FI, Rosengård/lindängen osv på S och bönderna runtomkring Malmö på SD.

Kommer bli intressant detta.

uRT - 2014-09-05 18:45:21

Ni har glömt den största anledningen till att F! kommer få över 4% för att möjliggöra en rödgrön(& rosa) majoritet, på så sätt "sätta käppar i hjulet" för SD och deras betydelse i oposition.

svanlarn - 2014-09-05 16:21:34

De kommer aldrig över 4%. Media och de oseriösa opinionsundersökningarna trycker på, men nej!
Max 3% på detta pinsamma samling pajasar

Freeway - 2014-09-05 10:48:32

jag tror det är ett bra spel odds mässigt, men med detsagt så tror jag inte dom kommer in , om man kollar på senaste opinon undersökningen så j fick dom över 4% det är endast 1 undersökning som har gett dom över spärren och novus kom ut med 2.5%. till det så måste man vara lite kritisk till hur förmedlade dom frågorna i undersökningen etc och VART dom gjorde den, 1000 frågor i innerstaden så kommer dom ju över då det är jävlig tmycket dumt folk där... jag tror skiten är vinklat utav bara fan för att få sympati röster. Om dom kommer in är det dagas att emigrera !!!

gjolec - 2014-09-04 20:20:10

Stockholm: Du skrev att det var synd att de höga snubbarna inte stack då, men vid blotta hotet om att de skulle sticka så fixade socialdemokraterna till reglerna så att de stannade. Med det sagt så är det uppenbart att socialismen endast existerar som en floskel för politiker att slänga runt med för att det låter bra. De som är riktigt rika kommer ALDRIG att betala hög skatt såvida de inte vill det, för de har resurser för att kunna undvika detta. Det kommer alltid vara medelklassen som är de stora förlorarna.

gjolec - 2014-09-04 20:06:45

Stockholm: Du skrev att det var synd att de höga snubbarna inte stack då, men vid blotta hotet om att de skulle sticka så fixade socialdemokraterna till reglerna så att de stannade. Med det sagt så är det uppenbart att socialismen endast existerar som en floskel för politiker att slänga runt med för att det låter bra. De som är riktigt rika kommer ALDRIG att betala hög skatt såvida de inte vill det, för de har resurser för att kunna undvika detta. Det kommer alltid vara medelklassen som är de stora förlorarna.

Stockholm - 2014-09-04 19:54:03

mr-england: Där ser man. Varför du stack vet jag inte men nu med dina polare i förarsätet dom senaste 8 åren så borde du väl inte gnälla så jevla mkt?!?

gjolec: Så du menar på fullt allvar att det endast är sossarna "som säger en sak å gör något helt annat"..
Tja, är man så blåögd som du verkar vara, ok..

Nä, nu kolla på Sverige.
Fan, undrar om bollen verkligen var inne?
Varför har man inte målkameror??

gjolec - 2014-09-04 19:34:48

mr_england: Du kommer aldrig lyckas få en röding att resonera logiskt, trots bra åsikter och argument. Ger dig dock all kred till att du faktiskt försöker och levererar bra rekar.

Stockholm: Dina kära Socialdemokrater säger en sak men gör något helt annat.

"När H&M blev flyttad från dåvarande O-listan till dåvarande a-listan blev aktierna helt plötsligt räknade som tillgångar och förmögenhet. Stefan Persson-sfären(grundarna) skulle då få betala förmögenhetsskatt på sitt aktieinnehav värt över hundra miljarder kronor. De protesterade då de helt enkelt inte hade råd att betala x antal miljarder kronor i skatt varje år, och hotade att flytta huvudkontoret och hela företaget utomlands.

Varpå den socialdemokratiska regeringen utformade en ny lag som var så specifierad att den i princip bara gällde Persson-sfären samt Fredrik Lundberg, två av Sveriges rikaste personer."

MalakaNCAA - 2014-09-04 19:26:46

Lucky
Om du någonsin läser holms blogg så är det relativt mycket politik i texterna.

Ser egentligen inget negativt med att F! Kommer in, inte direkt så att dessa kommunister tar röster från alliansen. Det som egentligen skrämmer mig mest är att V och MP säljer sig så jävla billigt för att stödja en S regering. Men men, känns egentligen som att det är S som tappar kvinnor till F! Och diverse andra små vänster partier

copiad - 2014-09-04 18:19:04

Snor dina citat Pettson :) och hoppas att reken går åt helvete. Vill verkligen slippa se äcklet Gudrun. Tror på jämställdhet inte feminism.

mr_england - 2014-09-04 17:50:45

Tragiskt att se hur Johanna Fränden indirekt hotar dig att ändra åsikt (den här reken) på twitter idag genom att dra in andra och försöka trycka på den vägen.

Det är så de jobbar. Journalisterna och vänstern som "gillar olika". Givetvis gillar de bara olika när det passar dem. Tyck rätt eller så hotar vi dig till du ändrar dig. Sverige 2014.

haller - 2014-09-04 17:07:26

Holms!
Se denna:
http://www.youtube.com/watch?v=vdi-Lg9pwkY&feature=youtu.be

Politiker ska inte ha kontroll över skattemedel...

mr_england - 2014-09-04 17:04:11

nyblad: Håller med dig där. Sedan om man ska vara petig så hade arbetarrörelsen på den tiden och förr ungefär samma åsikter som man anklagas för att vara nazist för om man har idag.

Men vi kanske ska hålla oss till feminismen :)

LuckyLuciano - 2014-09-04 15:44:21

Vafan är detta för skit? Är ju inte ens en rek, är ju bara en massa skit. "Som ni alla vet så är jag oerhört intresserad av politik", hur fan ska vi veta det? haha!

Nae detta går nog till hall of fame över sämsta rekarna.

nyblad - 2014-09-04 15:33:50

Det är klart att det blir en politiskt diskussion om en rek som är politisk och dessutom är väldigt kontroversiell (det var ju ändå Holms som skrev den). Eller gäller censur här?

Mr England, det enda jag har att säga om det är att jag inte alls är nöjd med dagens Sverige? Vem fan är det. Jag är missnöjd även jag. Sverige och socialdemokratin i synnerhet började att fallera efter 1 mars 1986. Så nej, det är inte bara Alliansens fel även om de skickat Sverige 100 år bakåt snarare än ett steg framåt.

Och nej, så mycket cred kan vi inte ge nazisterna, att de ligger bakom den svenska välfärden. Arbetarrörelsen hade ju påbörjat sitt långt tidigare.

mr_england - 2014-09-04 12:03:12

Stockholm: Jag lämnade Sverige för 6 år sedan.

Saiancrew - 2014-09-04 06:28:29

mr_england tappad haha och holms länge sen (aldrig?) du fick ligga märker jag hahah

Det va min politiska debatt på detta forumet :) sån fakta ni inte kan babbla bort, hade

Stockholm - 2014-09-04 06:11:46

Märkligt, jag hade väntat att personer som herr holms å mr_england skulle "hota" med att lämna landet OM rödgröna vinner valet. Om, det är inte på långt när klart det här.

Jösses, vissa här kanske är för unga för att minnas när debatten gick hög kring löntagarfonder å högern gick bananas för om dom skulle införas så skulle det bli rena rama sovjetunionen här, vilket det naturligtvis inte blev, och "hotet" om att alla höga snubbar skull sticka blev ju inte verklighet. Jag hade önskat att dom stuckit men så blev alltså inte fallet.

Så, får vi ha kvar herr holms, mr_england m.fl. i landet OM det blir en rödgrön valvinst?
Troligen, ja...

OQlirar - 2014-09-04 02:49:18

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19473881.ab

samppa - 2014-09-04 02:11:06

DN/ipsos skulle FI klara 4%

Absolut det kan gp

Lindholm - 2014-09-03 23:04:14

Kass rek....(läs: pinsam)
& hur gider ni andra tjata om politik här på detta forumet?

Roth - 2014-09-03 22:47:40

mr_england: Jag tror helt seriöst att BÅDA sidorna behövs och de behöver regera lite var för att få någon balans på det. Just nu är det way to much vinstintresse i alldeles för viktiga sektorer och de måste få ett stopp imo. Saker och ting som är i en tredje persons intresse måste få, om inte gå back, åtmindstonde gå break even. Våra gamla inom vården kan inte tas hand om på ett värdigt sätt, våra sjuka som betalat skatt och jobbat i hela sitt liv ska mer eller mindre tvingas tillbaka i något de inte kan, och om de inte orkar eller vill pga psykiska faktorer, blir de utförsäkrade och kan tacka för sig samt infrastrukturen håller på att förfalla, allt för vinstintressets skull. Har personligen sett järnvägens förfall från nära håll då jag jobbar där, fått det berättat av familjemedlemmar som är inom vården hur det funkar i den privata vården och har även nära kontakt med sjukskrivna som mår riktigt dåligt men som tvingas tillbaka till en arbetsplats de mår ännu sämre på. Nej, det är inte tid för ännu mer av sådant.

Till reken, tror inte mkt på den. F! känns lite som Piratpartiet förra EU-valet. Många röstade på ett nytt parti som höll en het aktuell fråga som prio ett och fångade många förstagångsväljare på det men i riksdagsvalet gick det ju sådär bra.

snoken - 2014-09-03 22:28:53

mr_england: De som faktiskt utför jobbet? Eller de som jobbar i det tysta, för andra, helt gratis?

Att själv tjäna bra med pengar (och betala skatt) och leva ett liv där man kan köpa vad man vill när man vill har ingenting med godhet att göra. Jag vet, jag är en av dem som tjänar ok med pengar och betalar mycket skatt. Skulle jag tillhöra "de goda som är de enda som gör skillnad i samhället"? Haha, inte en chans. Det är en skev människosyn som skapar ett klassamhälle med ännu större klyftor än vad vi redan har.

Om du tror att allt gott i samhället handlar om pengar är du snett ute. Utan goda krafter som faktiskt utför arbetet gör pengarna ingen nytta.

mr_england - 2014-09-03 22:09:42

snoken: Vem är annars god om inte de som betalar för de gamla, sjuka och svaga?

snoken - 2014-09-03 21:18:58

mr_England: "Det är de som betalar mkt skatt som är de goda och gör skillnad i samhället. Ingen annan."

Omfg. Trollar du?

kitwalker - 2014-09-03 21:12:44

Tycker inte detta är rätta forumet för politiska åsikter. Behåll dem för er själva eller sök er till ett forum som riktar in sig på enbart politiken!
Detta handlar om en rek o inget annat..Skärpning!

mr_england - 2014-09-03 20:07:40

nyblad: Du är väldigt nöjd med Sverige och det samhället levererar trots världens näst högsta skatter. En skola som rankas som nr 38 i världen mm. Jag är inte nöjd så där kommer vi aldrig bli överens. Dessutom tror jag på individen och att människor kan ta egna beslut, inte staten åt dem. Och skolan mm började försämras för 20-25 år sen, inte de sista åtta åren så det går inte bara att skylla på alliansen.

Kan dock ge dig att Sverige varit ett bra land tidigare. Frågan är dock om det beror på sossarna eller om det är på grund av att vi vek ner oss för nazisterna under andra världskriget och därmed fick ett enormt försprång mot länder som bombades sönder.

nyblad - 2014-09-03 19:04:14

För att vi ideologiskt i Sverige använt oss av ett solidariskt skattesystem som möjliggjort att alla individer har möjlighet att studera, bekostat av alla.

Mig veterligen är inget riksdagsparti emot "gratis skola", men vissa partier i regeringsställning är för att skära ned på offentliga inrättningar och gemensamma tillgångar. Inklusive skolväsendet.

Med moderaterna vid makten sedan 1920-talet, hade det inte varit så idag. Då hade vi fått bekostat vår egen skolgång. Frågan är om vi ens hade haft rösträtt, semester, fackföreningar och annat trams.

mr_england - 2014-09-03 18:31:42

nyblad: Varför ska jag fundera över det? Är något annat parti emot "gratis skola" (man betalar via skattsedeln i stället)?

Varför är man mindre egoist bara för att man "tycker rätt" då det inte spelar någon roll i verkligheten. Det är de som betalar mkt skatt som är de goda och gör skillnad i samhället. Ingen annan. Oavsett vilka ord som de "självutnämnda goda" använder. Ord botar som sagt inte sjukdomar mm, det gör pengar.

Inte ens Gudrun Schyman kan bota sjukdomar utan pengar, tror jag...

Marand85 - 2014-09-03 18:25:43

Tack för dina vettiga åsikter Mr_england, kunde inte hålla med mer!

nyblad - 2014-09-03 18:14:38

Mr England, du kan väl ta och fundera lite på varför det är "gratis" att studera i Sverige. Bidraget räcker till läroböcker och lite nudlar, medan resten är lån.

Och varför antar du att det är jag som vill göra en "klassresa"? Känner du bara till jag-perspektivet? Jag talar givetvis om alla människor.

mr_england - 2014-09-03 17:57:50

Oj domedagen verkar nära + barndomar mm!

Jag tycker vi gråter en skvätt. Håller varandra i handen, klappar några kattungar och alla blir vegetarianer. Då löser det sig nog. Världen blir bättre.

HullaOMG - 2014-09-03 17:37:06

"Tråkigt att du var så totalt off där, England. Kanske har stämt förut med liknande tolkningar men.. Gör allt jag kan för att påverka jorden negativt så lite som möjligt. Kämpat hela livet för att få folk att må bättre, även folk jag precis träffat på och inte alls har någon "skyldighet" emot, känner ändå en skyldighet som människa. Köper ekologiskt, skippar att bidra till massa orättvist lidande genom att leva veganskt och Alltid kolla hur saker jag konsumerar har tillverkats och vad det bidrar och inte bidrar till, i världen. Kan skriva en bok om du vill det, men ingen större lust med det själv, för eftersom jag strävar kämpar för att vara godhjärtad i en galen egostisk värld, så har jag inget att bevisa.. för dig åtminstone. Kunde ju ändå bjuda dig på vetskapen att du var helt ute och cyklade.. Bättre lycka nästa gång. :) Och att du tolkade det så snett har antagligen mer med ditt eget "egoism-självförsvar" att göra. Egoism är aldrig försvarbart, även om det kan finnas lite logiska saker i barndom (osv) som bidragit till det. Hepåre =)"

Så bra skrivit att den är värd att dubbas och läsa en gång till!

station11 - 2014-09-03 17:09:42

Tycker du kan vädra dina politiska åsikter någon annanstans.

station11 - 2014-09-03 17:07:55

Skriv kommentar

Tvungen - 2014-09-03 15:45:04

Nyblad verkar vettig :) England tycker jag synd om, mest för att han själv aldrig lär förstå varför. Behövs lite färger (och djup) i den svart-vita målarlådan minsann. :)

Tvungen - 2014-09-03 15:39:25

Tråkigt att du var så totalt off där, England. Kanske har stämt förut med liknande tolkningar men.. Gör allt jag kan för att påverka jorden negativt så lite som möjligt. Kämpat hela livet för att få folk att må bättre, även folk jag precis träffat på och inte alls har någon "skyldighet" emot, känner ändå en skyldighet som människa. Köper ekologiskt, skippar att bidra till massa orättvist lidande genom att leva veganskt och Alltid kolla hur saker jag konsumerar har tillverkats och vad det bidrar och inte bidrar till, i världen. Kan skriva en bok om du vill det, men ingen större lust med det själv, för eftersom jag strävar kämpar för att vara godhjärtad i en galen egostisk värld, så har jag inget att bevisa.. för dig åtminstone. Kunde ju ändå bjuda dig på vetskapen att du var helt ute och cyklade.. Bättre lycka nästa gång. :) Och att du tolkade det så snett har antagligen mer med ditt eget "egoism-självförsvar" att göra. Egoism är aldrig försvarbart, även om det kan finnas lite logiska saker i barndom (osv) som bidragit till det. Hepåre =)

kitwalker - 2014-09-03 15:36:08

mr_england: Ja och det är väl det som gör att våra svenska företag söker sig utomlands till billigare länder än att försöka växa i Sverige. Spelar ingen roll vilka som har makten, den bubblan kommer alltid att vara så. Orden behöver inte vara vackra så länge de står för något om dem själva och inte en massa skit om alla andra.
Tror inte heller att FI kommer att klara 4%..

mr_england - 2014-09-03 15:25:03

kitwalker: Så länge vi inte kan rädda gamla och sjuka mm med annat än pengar så får vi nog acceptera att samhället och debatten handlar om pengar. Vackra ord och kramar botar inga sjukdomar. Det här kommer bli ännu mer tydligt framöver då vi idag lever i en global värld med kraftig konkurrens från låglöneländer och då det idag är mycket lättare för de som har pengar (betalar mkt skatt och därmed är viktigast för samhället) att flytta än tidigare.

Vad gäller FI så har jag två gånger skrivit att det är helt omöjligt att de får 4 procent eller mer. Deras stöd minskar, och inte ökar, ju närmare valet vi kommer.

Men ok, nu pratar vi betting framöver :)

TaBa - 2014-09-03 15:23:13

Har detta blivit Flashback eller är det fortfarande ett forum för betting? Jisses.

kitwalker - 2014-09-03 15:15:23

mr_england: Jag har lite svårt o begripa varför politik = pajkastning på motståndarna??
Nej det kanske inte var jättebra på sossarnas tid, men det är inte ett dugg bättre idag!
Sverige har gått från ett arbetarsamhälle till ett kapitalist samhälle där allting idag handlar om pengar. Om du nu är så himla nöjd med den sittande regeringen så är det väl bara att rösta på dem, men helt onödigt att slänga ur sig en massa skit om alla andra partier!
Den här reken handlade om FI och inget annat..

nektergalen - 2014-09-03 14:58:06

skulle vilja se gratis utbildning som något positivt. tror även de flesta håller med mig... sossarna har dessutom mer eller mindre byggt Sverige, tycker de har gjort det relativt bra, även om det såklart finns saker som behövs bättras. sen är ju vänsterpartiet och socialdemokraterna två väldiga olika partier. nog med denna diskussion nu,återgår till bettandet :-)

mr_england - 2014-09-03 13:37:15

nektergalen: För att Sverige är socialistiskt och att vänstern och sossarna numera föraktar vanliga arbetare. Det gör man inte i andra länder. I Sverige ska därför alla utbildas på högskola och de som inte gör det föraktar och förolämpar vänstern. Som exempelvis då vänsterns Ali Esbati på ett nedvärderande sätt kallade lokalvårdare för tjänstefolk.

nektergalen - 2014-09-03 13:29:49

Mr england

Varför är det gratis i Sverige då? Och inte i högerländer som USA t.ex.

mr_england - 2014-09-03 13:10:32

nyblad: Skolan, till och med högskola och universitet, är gratis i Sverige. Du får till och med betalt för att studera i Sverige i form av bidrag. Det är oerhört många som gjort en "klassresa" i Sverige. Det finns inget som hindrar dig.

Ryck upp dig, jobba hårt och sluta tyck synd om dig själv så ska du se att det går bättre!