Speltips

Speltips England - Norge

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-03 20:00 Spela här

Speltips England - Norge
Land: England Liga: Träningslandskamp
Odds: 1.98 Speltips: England 1 (ht)
2014-09-03 20:00 England - Norge England 1 (ht) 1.98 Polsater

England att leda i halvtid spelas till 1.98 på bet365 .

Vad är det för idiot som backar upp England, ett av världens i alla lägen mest överskattade landslag? I en träningsmatch dessutom? Vad fan är det frågan om? Men ja, jag backar faktiskt upp engelsmännen att leda i halvtid. Baserar det egentligen mer på att Norge är dåliga än att England är bra.

Possible lineups:

England: Hart; Baines, Cahill, Stones, Jones; Henderson, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Sterling; Sturridge, Rooney

Norway: Jarstein; Hogli, Forren, Nordtveit, Elabdellaoui; Samuelsen, Jenssen, Odegaard, Daehli; Elyounoussi, Kamara

Norges senaste vänskapslandskamper (norska siffror först):

0-1 mot Skottland
2-1 mot Moldavien
0-3 mot Polen
2-2 mot Tjeckien
0-4 mot Frankrike
1-1 mot Ryssland
0-0 mot Förenade arabemiraten

Går man längre tillbaka ser vi att t o m Sverige kunde vinna mot Norge (4-2 förra sommaren)

Det ser inte mycket bättre ut i kvalmatcher. Kort sagt, Norge har en riktigt svag generation just nu. Mest spännande är att 15-åride Ödegaard kan få starta. En talang utöver det vanliga såklart, men han är trots allt 15. När jag var 15 stod jag vid något snabbmatshak och hoppades att en illröd finne på snoken inte skulle synas. Ödegaard gör succé i Tippeligaen, men vi får inte glömma att han ändå bara är 15. Det finns en gräns för hur bra man kan vara då. Även om vi såklart hoppas att han blir väldigt bra. Förutom Elyounoussi som gjort det bra i Hoffenheim (forward) tycker jag inte det är så mycket för julgranen.

England då. Utrensningen har skett. Adjö Gerrard, Lampard m.fl. Pressen på Roy Hodgson är stor och det här är ett utmärkt tillfälle för unga spelare som Wilshere, Henderson, Oxlade-Chamberlain att ta chansen och visa att de ska utgöra en stomme i England framöver. Behöver ett resultat.

Brukar göra det okej på hemmaplan i träningsmatcher. Framför allt brukar man ofta möta rätt bra lag.

2-1 mot Italien
2-1 mot Brasilien
1-1 irland
3-2 Skottland
0-2 Chile
0-1 Tyskland
1-0 Danmark
3-0 Peru
0-0 Honduras

Svårt att säga något rent generellt om träningsmatcher, men med tanke på Englands kassa VM så har de liksom inte råd med en piss-insats hemma på ett Wembley som förmodligen inte är fullt. Bästa laget från start mot ett svagt Norge. Matchen pågår i en halvlek, sen förstör byten tempo och rytm. Så så länge det är match på riktigt tror jag vi kommer få se ett England som verkligen försöker. Vi lär få se ett par tre formstarka Pool-spelare framåt kryddat med ett par kapabla Arsenal-spelare som fått begränsat med speltid. Borde vara klasskillnad.

Kanske visar det här sig vara ett idiot-spel i efterhand, men inte ens Norges förbundskapten Högmo kan trolla, även om det verkade så förra året i Djurgården. BORDE vara ett England som kan matcha norrmännen motivationsmässigt och vilka som har högst kvalitet och potential råder det inget tvivel om.

@nokkan21

Polsater - 02 September, 2014, 19:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2014-09-03 11:00:22

Tyckte om truppen i VM!! Finns framtid i det engelska laget, tror på litet genombrott i EM och en uppåtgående trend.

Så ingt om detta spel annat än att ht-spel är luriga. Jag ser -1 ah på israel som dagens bästa(ja under dagen) och önskar lycka till! Kan förstå både tanke och motivation med kvalité här