Speltips

Speltips IFK Västerås-Fagersta Södra

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-03 19:00 Spela här

Speltips IFK Västerås-Fagersta Södra
Land: Sverige Liga: Div4 Västmanland
Odds: 6,25 Speltips:
2014-09-03 19:00 IFK Västerås-Fagersta Södra 6,25 Besserwisser

Så är man redan tillbaka med en ny rek, min tredje i ordningen under mina (kanske) två år som medlem. För två veckor sen satte jag BK30 seger borta mot Fagersta Södra till grymma 1,90, idag skjuter vi på ett helt galet odds, med samma Fagersta Södra inblandat.

Södras senaste veckor har uteslutande handlat om misär och bedrövelse, sen min senaste rek på BK30 seger, en match som slutade 0-3 har Södra lirat tre matcher där man hängt 0 mål totalt, 0 mål, hur dåligt det är behövs inte ens kommenteras. Som ett resultat av lördagens nya 0-3 förlust mot Hallstahammar fick tränaren och assisterande sparken, ersätter som tränare gör Robert Kronlund, som enligt sportchefen i Södra är Västmanlands bästa matchcoach, om det stämmer eller inte låter jag vara osagt, vad som däremot stämmer är att spelarna i Södra får en ny röst och ett vettigare spelsystem att lyssna till.

IFK Västerås ligger för tillfället trea med 3 poäng upp till en uppflyttning, dem är erkänt hemmastarka på sitt konstgräs, Fagersta Södra ligger efter senaste månaden i ingenmansland, man kommer varken gå upp åka ur, säsongen ska bara spelas klart.

Förra mötet lagen emellan slutade med 3-2 seger till Södra, laget Södra ställde på benen då är exakt samma lag som man skeppar iväg till Västerås ikväll, minus målvakten som är skadad, men ersättaren håller samma nivå så ingen förlust där.

Men nu till själva reken, en rek som säkerligen kommer ge mig skit men jag kan inte låta bli att reka det här; Visst IFK har allt att spela för och har bättre form, men att man får 6,20 på kryss är helt galet, det måste synas varje dag, även tvåan till 4,25 är sjukt. X2 ger 2,30. För det skall sägas att Södra egentligen ska vara ett topplag, laget är så bra och uppåt springer Johan Adamsson omkring, seriens målkung.

Rygga på egen risk men se oddsen för vad det är; HELT GALNA!

Besserwisser - 03 September, 2014, 13:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!