Börjar med att skriva prestationerna.
Brasilien började med vinst mot Frankrike (65-63), sen vann man mot Iran (79-50) och torksade mot hemmanationen Spanien med (63-82).

Serbien började med enkelt motstånd och vann mot Egypten (85-64) torskade mot Frankrike (73-74) och vann senast mot Iran (83-70).

Brasilien har några tunga namn som man har. Leandro Barbosa (Suns), Nene (Wizards), Splitter (Spurs), Varejao (Cavaliers), alla i NBA. Sen har man spelare som Neto och Alex Garcia som har erfarenheter från NBA. Sen får man inte glömma Marcelinho Huertas som spelar för Barcelona. Ett bra lag med en erfaren tränare, Ruben Magnano som har lett Argentina till silver i 2002 FIBA World Championship där man torksade mot Jugoslavien i OT. Han vann också Guld i OS 2004 med Argentina. En bra och erfaren tränare.

Serbien ska inte underskattas, ett bra lag med offensiv och några tunga pjäser. Stora killar vilket dom brukar vara. Man har spelare som Raduljica (Bucks), Nemanja Bjelica och Bogan Bogdanovic verkade först klara för NBA men verkar som att det inte blir något för dom. Var T-wolves och Suns som gällde för dom, oklart vad det blir nu. Teodosic (CSKA Moskva) är en annan bra spelare, så har man även Markovic som spelar i spanskaligan.
Tränaren för Serbien är en gammal lirare Dordevic 47 år. Har varit tränare sen 2006 och tog över Serbien under 2013 vilket är hans första uppdrag som landslagscoach.

Varför Brasilien?
Man har kanske den högsta snittåldern på truppen, men det är ett erfaret gäng. Man har en duktig tränare som lyckades bra i Argentina och han är definitivt en fördel för Brasilien. Jag tror inte Serbiens försvar kommer att hålla mot Barbosa och Huertas, sen att man har Varejao, Splitter och Nene gör det inte lättare. Nedovic och Micic är två tunga avbräck för Serbien som har missat turneringen. Brasilien har en starkare trupp och känns hetare än Serbien. Dordevic som är tränare för Serbien är inte lika meriterad och erfaren som Brasiliens tränare Magnano som har tagit Argentina långt i olika FIBA sammanhang, utöver OS guld 2004.

Brasilien -3,5 @ 1.90 blir spelet här.

Lycka till!

Följ gärna på Twitter @LuckyLucianoNBA

EDITERAD 2014-09-03 14.50:25

This is the stats tab
This is the post tip