Speltips

Speltips Tyskland - Argentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-03 20:45 Spela här

Speltips Tyskland - Argentina
Land: Internationell Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1.80 Speltips: Ö2.5 mål
2014-09-03 20:45 Tyskland - Argentina Ö2.5 mål 1.80 J.Dizzle

Del 2 av VM-finalen är det dags för, fast långt ifrån lika mycket på spel. Matchen går av stapeln i Dusseldorf. Ryktas komma mycket folk, som det alltid är på tyska ligamatcher och när det gäller landslag.

Som sagt, en match inte i lika allvarliga former som senast det begav sig. Vilket betyder att man kan testa lite nytt och båda lagen kan spela lite mer avslappnat. Brukar oftast bli ett lite öppnare spel med det i åtanke, och resultatet är inte lika viktigt. Men samtidigt är det ju mycket prestige i det här mötet, så båda vill såklart gå segrande ur den här kampen.

Båda lagen har dessutom skavankar som gör att tränarna är tvungna att kasta om lite. Tyskland saknar många defensiva kuggar: Hummels, Boateng, Khedira och Schweinsteiger kommer inte till spel t.ex. Och sen tidigare har profiler som Lahm och Mertesacker lagt landslagsspel åt sidan. Så defensiven har nog sett bättre dagar. Tror mest på en backlinje, om jag får gissa, med Durm, Ginter, Mustafi, Höwedes. Känns inte som att Argentina borde få nån skrämselhicka av det försvaret..

Framåt ser det bättre ut, även fast Özil saknas. Man har med spelare som Mario Gomez, Götze, Muller, Kroos, Schurrle, Reus, Draxler m.fl. Finns kvalité så det räcker där!
Argentina kommer till spel utan en viss Messi. Är ett minus för Argentinas offensiv, men kanske inte så stort som man tror. Han hade nog varit mer saknad i Barca, där han fungerar bättre med omgivningen. Han gjorde långt ifrån något dåligt VM, men var samtidigt inte dominant som han oftast är i Barca. Kan va så i Argentina att de förlitar sig för mycket på honom. Nu gick det ju rätt hyfsat i VM ändå, men i en träningsmatch utan honom, hoppas jag att andra vågar kliva fram och ta mer ansvar.
Enligt "golazo argentino" så kommer man ställa upp så här: Sergio Romero; Pablo Zabaleta, Federico Fernández, Martín Demichelis, Marcos Rojo; Enzo Pérez, Javier Mascherano, Lucas Biglia; Erik Lamela, Sergio Agüero, Ángel Di María


Skapligt lag tycker jag. Och bra för mitt spel om Garay i mittförsvaret inte är med. Var en general där bak i VM. Ska bli spännande att se Lamela där framme också.
Gamle Barca-tränaren Tata Martinos första match som argentinsk förbundskapten också.
Så, alltså. En riktig höjdarmatch på tvn ikväll. Man hoppas alltid på att se mål, och speciellt ikväll. Träningsmatcher brukar oftast rendera i ett mer öppnare spel. Kommer inte bli samma lite tillknäppta match i somras, även fast det fanns chanser för båda lagen där också. Nervositet och mycket på spel brukar betyda i en mer tillknäppt match. Borde inte va allt för mycket av den varan när spelarna kliver in i kvällens match. Tata Martino känns mer som en offensivt lagd tränare, i alla fall mer än vad Sabella var. Vi får se helt enkelt.
Mycket publik som gör att det motiverar spelarna ännu mer. Kan bli en underhållande match det här!Över 2.5 mål @1.80 hos bet365

3/5 units

J.Dizzle - 03 September, 2014, 18:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!