Speltips Sverige - Estland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-04 19:30
Land:
Liga: vänskapsmatch
Odds: 1,53/4,00
Speltips: Ibrahimovic
Spela på Speltips Sverige - Estland
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Ibrahimovic
Kamrater!
Erik Hamrén berättade igår på presskonferensen att Zlatan Ibrahimovic inte var med på hela träningen, på grund av en lite ömmande hals. Men han var även noga med att påpeka att han verkligen trodde att den gode skånepågen skulle spela, åtminstone en del av matchen. Ingen större fara på taket, med andra ord. Men ändå.
Hade allt varit helt frid och fröjd med halsen så tror jag att Zlatan hade spelat hela matchen och då hade jag gärna gått hårdare på 4,00-oddsaren här nedanför. Nu fegar jag med 1,53-spelet som huvuddrag, då jag befarar att han bara får en halvlek. Men misstänker samtidigt att hans speltid i viss mån kommer vara kopplad till hur lång tid det tar för karln att göra två mål.
Ni vet vad som gäller för vår i särklass största stjärna. Ett mål; Sven Rydells landslagsrekord tangerat. Två mål; rekordet slaget. Zlatan själv har faktiskt inte pratat om ”landslagsrekordet”. Nej, han har sagt ”mitt rekord”. Blablabla, snart EM-kval, tuff grupp, ”men först ska jag slå mitt rekord”, ungefär så. Han kommer inte passa bollen om han har ens en halvchans själv, det är vad jag tror. Därför lirar jag som följer:

Ibrahimovic målskytt
1,53 på nordicbet, 7/10 units

Ibrahimovic (minst) 2 mål
4,00 på unibet, 2/10
Spela på Sverige - Estland hos Nordicbet
Spela nu
Jarelind - 4 September 2014 - 14:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: