Speltips

Speltips Coventry - Gillingham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-05 20:45 Spela här

Speltips Coventry - Gillingham
Land: England Liga: League One
Odds: 1.83 Speltips: Coventry Över 1.5 mål
2014-09-05 20:45 Coventry - Gillingham Coventry Över 1.5 mål 1.83 SuperBetting

Dagens enda match i det engelska ligasystemet, och det är i League One som Coventry tar emot Gillingham.

Coventry har börjat med 1/3/1 och ser stabila ut. Man lyckades kvittera till 2-2 sent i premiären borta mot Bradford, dock kom 3-2 på tilläggstid och där fick man en snöplig förlust tidigt på säsongen. Sedan dess har det sett bra ut då man gått obesegrade senaste 4 matcherna, då mot ganska bra motstånd. På hemmaplan har man vunnit med 1-0 över Sheff Utd och spelat 2-2 mot Barnsley.
Förra säsongen var Coventry otroligt målglada och det bör hålla i sig, i alla fall tror jag det med tanke på att man spelat bra nu i början av säsongen, så målskörden ska kunna lossna även denna säsongen. Man snittade nästan 2 mål/match hemma vilket är väldigt bra, dock tappade man på slutet då man fick många skador.

Gillingham har 2/1/2 vilket också är godkänt, och förutom vinsten mot Crewe så har man haft ganska svårt spelschema, så ganska imponerande är ändå deras start på säsongen. Inte minst med tanke på att jag tippar dem på den undre hälften även denna säsongen. Man brukar ha svårt för bortaplan, och förra säsongen snittade man dryga 2 mål insläppta/match på bortaplan, och den här säsongen har inte börjat bättre. 4-2 mot MK Dons och 4-1 mot Barnsley är inte imponerande, visst är det två bra lag man möter, men 8 mål på två matcher är alltid dåligt, och jag tror det är stor möjlighet att man släpper 2 eller fler mot Coventry.

Coventry återvänder till sin hemmaplan i Ricoh Arena efter över ett år och det förväntas bli fullsatt med över 20,000 supportrar. Det är alltså fullt fokus på den här matchen och man kommer slita hårt för en vinst här. Även Gillinghams manager har sagt att man kommer gå för vinst då han tror att Coventry kan vara ovana vid arenan nu när man inte lirat där på länge, så förvänta er full fart från bortalaget också.

Nu har jag alltså spelat att Coventry gör 2 mål eller fler, visst tror jag att dem vinner, men målspel känns säkrare och bättre i den här matchen. Förra säsongen blev det 2-1 till Coventry hemma, samt 4-2 till Gillingham på deras hemmaplan. Coventry gjorde alltså 2 mål i båda mötena och det antar jag att dem gör ikväll också! Värt att nämna är att Gillingham saknar sin kapten i den här matchen också, så där har vi ännu mer plus för Coventry!

----------------------------------------------

Coventry Över 1.5 mål (1.83) tas med 6/10 Units.

SuperBetting - 05 September, 2014, 12:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!