Speltips

Speltips Atlanta Falcons - New Orleans Saints

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-09-07 19:00 Spela här

Speltips Atlanta Falcons - New Orleans Saints
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.95 Speltips: Saints -3
2014-09-07 19:00 Atlanta Falcons - New Orleans Saints Saints -3 1.95 ChristianB

Hej på er allesammans!

Min första rek här på Rekatochklart kommer från världens bästa sport, NFL! Det är Week 1 av årets säsong och i torsdags fick vi se de regerande mästarna Seattle Seahawks visa att de fortfarande är hungriga när de inledde säsongen med en fin seger mot Green Bay Packers.

Spelet jag tänkte bjuda er på kommer från en av de tidiga matcherna på söndagen, då New Orleans Saints reser till Atlanta för att ta sig an quarterback Matt Ryan och hans Atlanta Falcons. Här tror jag hårt på Saints, som har ett handicap på -3.

Saints har, de gånger de har haft sin vanliga personal på banan, sett fina ut under försäsongen och har ett anfall som kommer att bli riktigt svårt att stoppa. Drew Brees (quarterback i Saints) är en av ligans absolut bästa och med alla sina vapen friska så kan de gå långt i år. Man har ligans kanske bästa tight end i form utav Jimmy Graham, stjärnreceivern Marcus Colston är äntligen frisk, och man har draftat rookien Brandon Cooks, som sett sylvass ut under försäsongen. Dessutom har runningback Mark Ingram sett sylvass ut i de inledande träningsmatcherna. Atlanta hade ett av de sämsta försvaren i ligan 2013 och man kommer att ha stora problem att stoppa Brees & co.

Atlanta har inte heller dåliga vapen på sin sida med Julio Jones, Roddy White och Harry Douglas, men Saints hade det näst bästa passningsförsvaret i ligan förra året och har i år fått förstärkning av Jairus Byrd. Atlanta kommer att behöva göra många poäng för att hänga med i denna match och jag tror helt enkelt att Saints blir ett nummer för stora.

Eftersom Saints och Falcons spelar i samma division så möter de varandra två gånger om året och har därmed bra koll på varandra. Saints har vunnit 13 av de 15 senaste mötena, samtliga gånger med minst tre poäng!

Saints -3 till 1.95 gånger pengarna känns alltså som ett bra spel att inleda med!

ChristianB - 05 September, 2014, 18:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zmagool - 2014-09-07 15:38:43

Riktigt bra spel!

bitango - 2014-09-06 21:27:27

Spelade detta spel redan när det kom ut tidigt under veckan. Håller själv på Saints och har följt laget under några år nu.
Offensivt är laget ett utav dom bästa i ligan, kanske det bästa. Defensivt har de fyllt på med J.Byrd som är en av ligans bästa safetys. Laget spelar väldigt aggressivt försvarsmässigt där dom använder sig utav exotiska blitzspel tillsammans med en mycket snabb och explosiv D-Line.
Om jag ska vara helt ärlig och samtidigt ge en objektiv syn på matchen så tror jag inte ens slutresultatet blir jämnt. New Orleans kommer dra ifrån tidigt och vinna med 10-15 poäng. Spelet är därför grymt bra!

LazyLoop - 2014-09-06 18:00:15

Är inte så insatt i NFL men hänger väll med lite, är inte Falcns extremt starka i sin hemmadome? Om man bortser från förra året så förlorar dom inte mycket matcher hemma. Tycker överspelet lockar men vad vet jag?

alive365 - 2014-09-06 02:05:47

Rygg!