Speltips

Speltips Montenegro - Moldavien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-08 20:45 Spela här

Speltips Montenegro - Moldavien
Land: Montenegro Liga: EM-kval
Odds: 2.37 Speltips: Montenegro & ö2,5
2014-09-08 20:45 Montenegro - Moldavien Montenegro & ö2,5 2.37 Polsater

Montenegro & ö2,5 mål i matchen spelas till 2.37. Finns under fliken mål - resultat/totalt antal mål på bet365 .

UPPDATERAT: sitter illa till för att kolla upp det då jag befinner mig i obygden med bristfälligt nät, men tydligen är Jovetic out skadad ändå. Därför har oddset gått upp. Inte omöjligt att hemmaplan avgör så det här sitter ändå, men ha avbräcket i åtanke.

Min ursprungliga tanke var att spela Montenegro ö1,5 mål. Men oddset på det ligger och skvalpar på 1.65 - då tilltalas jag mer av det här oddset då det är så pass mycket högre.

Här är Montenegros trupp:

Goalkeepers: Vukasin Poleksic (Debrecen) and Ivan Janjusevic (Sutjeska)

Defenders: Savo Pavicevic (Crvena Zvezda), Marko Basa (Lille), Stefan Savic (Fiorentina), Zarko Tomasevic (Kotrijk), Vladimir Volkov (Partizan), Marko Vesovic (Torino), Marko Simic (Kaiserisport) and Sasa Balic (Metalurh Zaporizhya)

Midfielders: Nikola Drincic (Partizan), Nemanja Nikolic (Dinamo Minsk), Vladimir Bozovic (Mordovia), Elsad Zverotic (Fulham), Marko Bakic (Spezia), Milos Krkotic (Dacia), Vladimir Jovovic (Sutjeska) and Nikola Vukcevic (Braga ).

Forwards: Mirko Vucinic (Al Jazeera), Stevan Jovetic (Manchester City), Dejan Damjanovic (Beijing), Fatos Beciraj (Changchun), Filip Kasalica (Ulsan) and Petar Grbic (Partizan).

Förbundskaptenen säger följande:
"Jovetic probably played the best second half of his career, against Liverpool. I knew that he was going to. Vucinic is also in good mood, no injuries, and with them and Damjanovic attack is at a high level."

Det är bara att skriva under på det. Montenegro är en ung fotbollsnation som bara gjort två kval. Tyvärr för deras del har Jovetic och Vucinic turats om att vara skadade, vilket inneburit tunga avbräck. Jovetic alltså skadad nu också. Nu är backen Marko Basa är tveksam. Nu siktar man på tredjeplatsen i gruppen, bara seger gäller här. Det är rätt tydligt att det är i offensiven Montenegro har sina främsta styrkor. Hemma på sin relativt tajta hemmaarena eldas man på av fanatiska hemmasupportrar Balkan style.

Montenegro avslutade VM-kvalet svagt med storförlust mot bland annat Moldavien med 5-2 och England (4-1). Men i avslutningen var man körda och hade problem med motivationen. Förbundskaptenen kritiserades efter det här, men blev kvar. Har en okej trupp, men styrkorna finns främst offensivt. Vi har alla sett hur het Jovetic varit på försäsongen och i säsongsupptakten exempelvis.

4/5 hemmamatcher i VM-kvalet gick ö2,5 för Montenegro. Höll nollan i en match. Mot vilka? San Marino. Säger en del om vad det här är för typ av lag.

Moldavien är inte helt ofarliga heller. Rutinerad och samspelt trupp där de flesta spelar i inhemska ligan. Gjorde mål borta mot Ukraina i VM-kvalet exempelvis. Absolut kapabla att kontra in en boll på ett ibland naivt Montenegro.

Hemmalaget har lite av den där "blås på"-approachen i kvalet som bland annat Bosnien har. Behöver alla poäng de kan skrapa ihop i den här gruppen, även målskillnad kan bli viktigt. Moldavien lär gå för en poäng och parkera sin moldaviska buss. Kan säkert bli en hård nöt att knäcka, men när målet väl kommer, vilket jag tror att det gör, så kan det bli lite proppen ur. Har visat sig vara så rätt så ofta tidigare.

Så. Ett urtaggat Montenegro öser och öser och öser med sina kapabla och formstarka forwards och en halvsvajig defensiv.

Ska vi säga 3-1?

@nokkan21

EDITERAD 2014-09-08 11.13:49

Polsater - 08 September, 2014, 11:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Majestic - 2014-09-08 11:01:36

Jovetic and Basa out.. Key playmaker Drincic left the team after conflict with other players

spelt###k - 2014-09-08 09:34:18

Jovetic skadad och spelar ej.

nicklas6 - 2014-09-08 09:16:52

får 3.25 på bet365 på ö 2.5 mål....
Varför oddshöjning?

Pettson - 2014-09-08 08:12:41

Tungt lag, ryggar denna!