Speltips

Speltips Österrike - Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-08 20:45 Spela här

Speltips Österrike - Sverige
Land: Österrike Liga: EM-Kval
Odds: 2.00 Speltips: Sverige DnB
2014-09-08 20:45 Österrike - Sverige Sverige DnB 2.00 Mylla_Jr

Tråkiga tider i betting världen då det är ett litet utbud, desto roligare med EM-Kvalet som stundar och ikväll kliver vårt kära Sverige in i leken!

Ett Sverige med nytt spelsystem och ett Sverige med nya namn uttagna till truppen är det som gästar Österrike ikväll. Senast Sverige spelade i Österrike blev det förlust med 2-1 i VM-Kvalet efter att David Alaba, Bayern München stjärnan inlett målskyttet i den 26:e minuten.

Någon förlust tror jag inte på ikväll, har inte haft en såhär bra känsla inför ett kval nån gång tidigare. Nu har Zlatan inget målrekord att tänka på längre, men det kanske inte hade spelat någon roll om han hade det eller inte med den formen han har!
5 mål för sitt PSG i Ligue 1 på tre omgångar och i vänskapsmatchen mot Estland blev det två baljor i torsdags, så det är en Zlatan med form som kommer ut på planen ikväll.

I Sverige handlar ganska mycket, nästan allt om Zlatan, men vi ska inte glömma spelare som Källström och Olsson som är två spelare som jag gillar enormt, Olsson med sin offensiva kraft ifrån vänsterbacks platsen och Källström med sin ytterst fina vänsterfot. Där kan det hända saker ikväll!
Även Sebastian Larsson har bra form, haft en bra inledning på säsongen med Sunderland i Premier League, även det en spelare med känslig fot, men inte sin vänster som fallet är för Källström utan sin höger!

Problemet ligger som ALLA vet i försvarspelet, det har varit under all kritik ett bra bra tag nu! Mot Estland släppte man till chanser, men inte dom där farliga som man gjort i tidigare matcher, första halvlek mot Estland är bra av Sverige, i andra luftade man spelare och spelat avtog lite. Men överlag tycker jag att det var en helt klart bra genomkörare inför idag.

Österrike missade precis som Sverige VM efter att ha slutat trea i Sveriges grupp. Bästa målskytten i det kvalet var David Alaba med 6 mål och han är back! Det är där Sverige måste se upp, för han är deras bästa spelare, men ska han verkligen kunna göra så mycket ifrån sin vänsterbacks plats själv?
Jag är inte rädd för Österrikes offensiv, Harnik och Janko ska inte vara några större problem, jag är mer rädd för hur Sveriges försvarsspel kommer hålla. Men lyckas vi framåt ikväll så tror jag på vinst!

3/6U.

Lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

Kvällens startelva: Isaksson - Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson - S Larsson, Källström, Ekdal - Durmaz, Zengin - Ibrahimovic.

Mylla_Jr - 08 September, 2014, 10:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
follamaster - 2014-09-08 16:01:51

Kan ju tillägga att Alaba oftast spelar centralt på mittfältet i landslaget.