Speltips

Speltips Sligo Rovers - Bohemians

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-08 20:45 Spela här

Speltips Sligo Rovers - Bohemians
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 1.884 / 1. Speltips: Målspel
2014-09-08 20:45 Sligo Rovers - Bohemians Målspel 1.884 / 1. SuperBetting

Bohemians Ö 0.75 mål @ 1.884 (5/10u) - Pinnacle Sports
Över 2.25 mål @ 1.925 (5/10u) - bet365

Tung insats på målspel i Irländska Premier League där hemmalaget saknar väldigt många spelare. Ett annat spelbart spel är X2, men väljer istället att lira på mål alltså.

Sligo Rovers är ett bättre lag, därav oddsen på dem, men nu saknar man 6 spelare (bekräftat) samt 3 spelare är osäkra. Rogers (förstamålvakt), Coneely (Ord. back), Russel (2a bästa målgörare) är osäkra. De bekräftade är Keane (Ord. mittback), Henderson (Ord. mittback), Ledwith (Ord. mittfält), Keating (anfallsinhoppare), O'Conor (Ord. back), Davoren (försvarsinhoppare). Tunga namn som saknas, främst i backlinjen då alltså, lägg då till att om de osäkra saknas så har man hela ordinarie backlinjen borta samt förstamålvakten. Visst kan man ha helt okej ersättare individuellt, men att ändra en hel backlinje är aldrig bra, och det kommer man få göra nu.

Bohemians saknar 3st mittfältare i Wearen, Byrne, Murphy, men ingen av dessa är deras nyckelmittfältare och man har ersättare för dessa. Bohemians har bra målform då man gjort 6 mål de 3 senaste matcherna. På dessa matcherna har man dessutom släppt in 5 mål.

Sligo är ganska stabila hemma, släpper inte mycket mål, men man släpper ofta mål. Man har hållit nollan mot t.ex Dublin & Bray, två lag som är betydligt sämre än Bohemians i min mening. Det ska även nämnas att Bohemians har tagit fler poäng borta än hemma, vilket känns bra för spelet.

Sammanfattning:
Sligo Rovers bör göra mål i den här matchen då man är ett bättre lag i grunden. Men nu saknar man många spelare främst defensivt, så att man skulle hålla nollan mot ett bortastarkt Bohemians har jag svårt att tro. Jag tror och hoppas att Bohemians gör minst 2 mål i den här matchen och kanske till och med kniper 3 pinnar här. Hur som helst så tror jag på en målrik match.

Mitt tips: 2-2

SuperBetting - 08 September, 2014, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!