Speltips

Speltips Norge-Italien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-09 20:45 Spela här

Speltips Norge-Italien
Land: Norge Liga: EM-kval
Odds: 1,80 Speltips: 2
2014-09-09 20:45 Norge-Italien 2 1,80 LelleSandahl

Sjätte raka i hamn efter Österrikes totalslakt i hörnstatistiken. Hoppas att Antonio Conte löser den sjunde. Gli Azzurri bygger nytt efter att mister Prandelli hastigt och lustigt tackat för sig efter VM. Ingen Balotelli i truppen men det såg ändå oförskämt bra ut i träningsmatchen mot Holland 2-0. Norge är som bekant inte vad de än gång var, och borde förlorat med större siffror än 1-0 mot England i genrepet.

Norges troliga elva: Nyland; Nordtveit, Forren, Elabdellaoui, Linnes; Jenssen, Johansen, Skjelbred, King;
Elyounoussi, Daehli

Italiens troliga elva : Buffon; Ranocchia, Bonucci, Astori; Candreva, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, De Sciglio; Zaza, Immobile

Det är nya tider i det italienska landslaget. Med Antonio Conte som förbundskapten skärps kraven på spelaren och tränaren, som alltid brukar börja sitt nya jobb bra, har redan satt ned foten. Balotelli är inte ens med i truppen då Conte vill se "spelare som svettas" på planen, och han väntas starta med spännande anfallsparet Zaza och Immobile framåt. En duo som gjorde bra ifrån sig i 2-0-segern mot Holland inför kvalet. Chiellini saknas på grund av skada, men trebacken med Ranocchia, Bonucci och Astori borde hävda sig bra mot ett fysiskt starkt Norge. De Rossi får till uppgift att leda mittfältet - som har mängder av kvalitet offensivt. Candreva har visat genombrottskraft och sitt fina tillslag/inläggsfot. Florenzi är målfarlig och Giaccherini lite av en gubben i lådan. Jag gillar det offensiva tänket i Contes landslag och tror det här kan bli riktigt bra med tanke på att han dessutom kräver svettiga matchtröjor efter varje match.

Norge brukar spela tajt på hemmaplan mot de större nationerna, och i kväll är knappast något undantag. Det blir omställningar och fasta situationer som gäller offensivt, där vi annars kan förvänta oss en parkerad buss bakåt. Italien har dock flera olika spelartyper på planen som på bör kunna vara dörröppnare till anfallsduon Zaza-Immobile.

SPELTIPS

Även om Chellini och Pirlo saknas på grund av skada, och Balotelli inte ens är uttagen, så tror jag på Italien i kväll. Spelarna har hyllat stämningen i truppen och den fotboll som Conte står för. Förhoppningsvis är det slut på oinspirerade insatser under hans ledning och Italien är som vi alla vet ett erkänt starkt lag i kvalen. På bänken finns spelare som El Shaarawy, Destro och Verratti att slänga in om så behövs.

Tror Italien vinner den här matchen och tycker 1.80 är helt okej betalt. Spelas på B365.

LelleSandahl - 09 September, 2014, 08:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tolvan - 2014-09-09 11:20:23

Ryggar. Forza!