Tjena! Belle vue satt fint igår till 2.10!
Idag är det dags för svenska semifinalerna att dra igång. Då jag själv är i England för satt tävla så kommer reken bli något kortare idag.

Linus Sundström vs Antonio Lindbäck (linus Sundström 2.20 Unibet )

Kan inte tveka när jag får oddset 2.20 på att Sundström slår Lindbäck. Senast lagen möttes i Motala tog Sundström 12+2 och Lindbäck 7 på 5 heat vardera! Dem börjar idag på exakt samma nummer som då dvs Sundström får bana 1 i första och Lindbäck börjar senare i heat 3 från bana 4 vilket inte ska vara lätt i början i Motala! Lindbäck kör heat 3 5 7 vilket av egen erfarenhet är väldigt krävande om man inte får till det på en gång.. Och skulle han inte få det har indianerna goda ersättare som reserver som kan ta hans sista heat. Visserligen är han i helt ok form Lindbäck men i Motala tror jag han får det svårt ikv! Särskilt när hemmalaget saknar sina bästa 2 förare Greg hancock (skadad) darcy ward (avstängd) då kommer Sundström behöva kliva fram och det vet jag att han är kapabel till! Spelas med 2 av 5

Har ännu en h2h jag inte kan blunda för och det är Mads kornelliussen vs Thomas h Jonasson ( +1 mads kornelliussen 1.90 bet365 ) i Hallstavik senast Vetlanda var på besök plocka Tomas 3 poäng visserligen är han nyligen korad svensk mästare men på en helt annan bana. Rospiggarna är otroligt hemmastarka och Mads är en Gud runt orionparken och är en otrolig kanon ifrån start!
Mads senaste hemma 12+2
Jonassons senaste i Hallstavik 3
Spelar även här 2 av 5 då jag inte hunnit kolla igenom exakt alla resultat genom åren!
Kommer även lägga en slant påX i båda matcherna ikväll!!
Lycka till vid rygg!!

OBS Lindbäck hade tydligen ändrats till nr 2 vilket dock inte försämrar utan snarare förbättrar då han får en tuffare start! Pz!!

EDITERAD 2014-09-09 18.37:47

This is the stats tab
This is the post tip