Speltips

Speltips Lipscomb-WKU

Sport: Volleyboll Spelstopp: 2014-09-10 01:30 Spela här

Speltips Lipscomb-WKU
Land: USA Liga: NCAA damer
Odds: 1.83 Speltips: Över 172.5
2014-09-10 01:30 Lipscomb-WKU Över 172.5 1.83 Primo

Ikväll kör vi och det med favoriten NCAA collegevolleyboll!

Det är fortfarande i starten av säsongen men nu börjar lagen visa sina rätta jag. Det kan vara stor skillnad på lagen från säsong till säsong i och med att man slutar skolan och nya unga freshmens kommer in. Det kan vara en indikation att se på förra årets resultat och ranking men viktigt är att hålla koll på årets matcher. Där också att reka attacks, errors, digs osv.
Det är precis detta jag gjort här. Summa sumarum är att oddset på att matchen går till 172.5 poäng(i princip safe vid 4 set) är alldeles för högt och det vill vi utnyttja! Varför då?
Jo, Lipscomb har öppnat säsongen bra och har en god stomme kvar sedan förra året. Ett rutinerat gäng som inte gör många misstag. I år har man spelat 7 matcher och vunnit 6 av dem. Dessutom mot topplag. Starkt! De har dock bara vunnit 1 av dessa med 3-0 och i resterande släppt 1 eller 2 set. Det är också det vi vill spela på!
WKU då? Jo, de hade bara 6 förluster förra året och 3 av dessa slutade med 0-3.
I år har de spelat 8 matcher mot hyffsat motstånd och vunnit 6 av dessa. Dock 2 förluster med 0-3 som kan verka oroväckande. Förlusterna har kommit mot Cal State Northridge och UNLV som öppnat starkt i år. Jämför man årets statistik så är WKU vassare än Lipscombe och därav förstår jag inte att man ger hela 1.83 på att matchen slutar på mer än 172.5 poäng. Finns för många faktorer som ger WKU en god möjlighet att ta 1 set. WKU:s coach har dessutom sagt att i år så är man fortsatt starka men då några yngre kommit in så kan det också komma dalar. Det är också så det sett ut i de senaste matcherna, grymt spel varvat med sämre. Men som sagt var så borde de knipa 1 set och då är saken biff. Häng på!!

Primo - 09 September, 2014, 21:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MalakaNCAA - 2014-09-10 01:28:48

Inte sett WKU spela iår. Men Lipscomb har sett äckligt bra ut. Visst dem har släppt set här och där. Men det beror nog till största delen på att dem spelat turneringar med två matcher vissa dagar. Fokus kan lätt hamna fel.
Historiskt har man haft svårt för WKU.

Hemma premiär för iår. Spelar själv lipscomb -2.5 här. Kan inte blunda när man vunnit mot kansas borta.