Speltips

Speltips Baltimore Orioles @ Boston Red Sox

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-09-10 19:30 Spela här

Speltips Baltimore Orioles @ Boston Red Sox
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.76 Speltips: Baltimore Orioles
2014-09-10 19:30 Baltimore Orioles @ Boston Red Sox Baltimore Orioles 1.76 Mylla_Jr

Match på Fenway Park ikväll igen mellan Red Sox - Orioles, idag med tidig start 19:35.

Baltimore tillsammans med Angels är de två lag som imponerat mest under den här säsongen, Baltimore har ett record på 85W 59L vilket man är näst bäst på efter just Angels.
Idag tar sig Baltimore återigen an Red Sox som har haft en mindre bra säsong, mindre bra kanske låter snällt.. Den har faktiskt varit rent utsagt usel! 63W 82L har det blivit såhär långt.

Hemma på Fenway Park har Red Sox abslout inte kommit upp i den standard man brukar ha i borgen.. 31W 43L så ser det ut på hemmaplan, en statistik som endast Twins, D'Backs och Texas har sämre än i nuläget.

Baltimore däremot gör det mycket bra på sina borta turer och har ett record på 42W 31L inför kvällens match där man väljer att ställa upp Wei-Yin Chen på kullen.
Chen som gör sin tredje säsong i MLB och även sin tredje i Baltimore. Har inte riktigt fått till det som han velat i sina två tidigare. Men i år har det släppt! Han har en ERA på 3.69 och ett record på 14W 4L.
På bortaplan har han ett 7W 2L recor och en ERA på 3.57, så den här säsongen har han spelat minst lika bra på bortaplan som på hemmaplan vilket det inte är många pitchers som klarar av!
I Augusti månad hade han en ERA i matchspel på 3.55 alltså något lägre än hans totala, så potentialen finns där!

Chen ställs mot Brandon Workman hos Red Sox, en match som Chen ska vinna, både sett till statistik och kvalitet.
Den bastante Workman gör sin blott andra säsong i MLB, tidigare har det varit mycket Minors spel för den numera 26-åringen. Han har ett record på 1W 8L inför dagens match och en ERA på 4.90, vilket inte alls är vad man själv vill se som pitcher. Faktum är att hemma på Fenway Park har Workman inte vunnit någon match än denna säsongen, men fem förluster har han hunnit med.
Augusti 2014 är en månad Workman helst kommer vilja glömma, den värsta hittils i sin karriär med 0W 4L och en ERA på smått fantastiskt höga (8.04)!! Det är inga roliga siffror att kolla på!

Det har spelats två matcher innan i den här matchserien mellan lagen, båda har slutat med vinst för Orioles.
Red Sox 1-4 Orioles
Red Sox 0-4 Orioles

Genomgående denna säsong hos Red Sox är att de i vissa svackor haft ytterst, ytterst svårt att göra Runs! Man snittar 3.82 Runs per match under säsongen, vilket inte är jätte dåligt.. Men det är något som inte stämmer! Baltimore tillexempel snittar 4.36 Runs framåt per match och då är det toppen mot botten som spelar ikväll.

Jag tror att Chen och hans Baltimore kommer göra livet svårt för Workman och Red Sox ikväll!

4/6U.
Lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

Mylla_Jr - 10 September, 2014, 16:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!