Speltips: Frölunda - Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-11 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.10
Tips: ö1.5 mål i period 1
SHL säsongen började igår med en delvis underhållande derby mellan Luleå-Skellefteå.
Lite fler matcher idag och ett större utbud. Rek ligger redan ute på Växjö som även jag tror stenhårt på ikväll.

Men nu till detta speltipset som vi hittar ifrån Scandinavium och matchen mellan Frölunda-Brynäs!
Frölunda är ett av lagen som kommer vara med och slåss om att ta hem hela skiten den här säsongen, med all rätt! För man har ett bra lag fult av unga talanger, men även några gamla rävar. Bra för Frölunda är att man behållt många talanger från förra säsongen som nu har lite kött på benen och inte alls har något att vara rädda för.

Man har spelat bra i Champions Hockey League, visserligen har de spelat mot lag som de ska slå, men de vinner gör det med marginal i varje match vilket är imponerade.
Frölunda har en väldigt komplett trupp med målvaktssidan som jag ser det som ända frågetecknet.. Lars Johansson och Linus Fernström är inga super keeprar, men dem håller helt klart måttet! Backsidan ser bra ut med Fälth och Bäckman som de största kuggarna. Framåt ser det ännu bättre ut, målskyttar som Janmark och Kahnberg, hårdjobbande som Lundqvist och Lasu, ynglingar som Johnson och Görtz kombinerat med norskarna Olimb och Rosseli Olsen. Det kan bli en mycket rolig säsong för detta lag!

För Brynäs gäller det att slåss om en slutspels plats så som jag ser det. Även hos Brynäs som hos Frölunda är det målvaktssidan som får frågetecknet.. Jonas Johansson och Starkbaum är väl inte två jätte stabila herrar, visserligen gjorde Starkbaum en hel del bra matcher förra säsongen, men det var berg och dal bana!
På backen har man förstärkt i form av hemvändaren Niclas Andersén som kommer bli om inte den viktigaste spelaren i truppen så iallafall den viktigaste backen hos Gävle laget.
Men det är framåt det ska hända för Brynäs och mycket kommer hänga på Bill Sweatt och Greg Scott för frågan är om Anton Rödin och Jonas Brodin skulle lyckas hålla upp anfallsspelet själva?..

Så till matchen där spelet kommer bli ö1.5 mål i period 1.
Frölunda har en mycket vass offensiv och kommer pressa på Brynäs hårt ifrån start, ett Brynäs som ikväll saknar spelare på backsidan. Så lyckas de luckra upp försvaret hos Brynäs så kommer iallafall Frölunda göra MINST ett i första perioden.
Men man ska inte blunda för Brynäs för den delen heller, de kan framåt, de har dem visat tidigare säsonger och kommer nog bli så i år också. Frågan är inte hur många mål de kommer göra framåt för det kommer dem göra utan frågan är hur många dem kommer släppa in i sina matcher. Det är såklart en fråga som vi kommer få svar på senare.

Men nu är det premiär, fyllda med talang framåt men båda lagen kommer vara super taggade. Vilket kan rendera i att man blir över tänd och drar på sig utvisningar som motståndarlaget kan utnyttja.
Kollade på ett antal Brynäs matcher förra säsongen och förvånades allt som oftast när de satte press högt högt upp i banan. Det orkar dem i första perioden, det kan vara bra framåt, men även syndigt bakåt.
Så nu jobbar vi in ö1.5 mål i första perioden och ser fram emot en bra hockeymatch!

2/6U.

Följ mig gärna på twitter @JonteMorriz
  Frölunda - Brynäs
Spela på Speltips Frölunda - Brynäs
Mylla_Jr - 11 September 2014 - 16:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp 0
1.88
21:05  Villarreal - Slavia Prag
Fotboll - Europa League - 2 över 3,5 hörnor
2.10
21:05  Milan – AEK Aten
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor -2,5
1.80
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming