Speltips

Speltips Valbo FF-Korsnäs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 15:00 Spela här

Speltips Valbo FF-Korsnäs
Land: Sverige Liga: Div.3 södra norrland
Odds: 2,10 Speltips: 1
2014-09-13 15:00 Valbo FF-Korsnäs 1 2,10 alanshearer

Under lördagseftermiddagen ställs serieledande Valbo mot serietvåan Korsnäs, helt enkelt en mycket viktigt match för båda lagen då det bara skiljer en poäng mellan lagen och båda siktar mot spel i div.2 nästkommande säsong.

Inför säsongen värvade Valbo friskt vilket gjorde dom till storfavorit inför denna säsong. Valbo började dock säsongen knackigt genom att inte plocka allt för många pinnar de inledande omgångarna.
Sedan allt eftersom har laget spelat ihop sig och de senaste 10 matcherna har Valbo vunnit 9 av dessa, senaste omgången kom dock en överraskande förlust på bortaplan. Detta gör bara att laget kommer ut mer taggade än nånsin då betydelsen att gå upp är stor för spelarna.
Träningarna i veckan har varit väldigt bra och skadesiffran är noll så Valbo kommer väldigt väl förbereda.


Det ska sägas att Korsnäs inte är ett dåligt lag, dom ligger som sagt tvåa och slog dessutom Valbo på hemmaplan tidigare i år(detta dock i Valbos uppbyggnadsfas)
Korsnäs hemmafacit med 7-1-1 är skrämmande och spelades matchen på deras hemmaplan skulle jag ej röra denna match, men nu spelas den på Åbyvallen i Valbo och det betyder bortaplan för Korsnäs. På bortaplan är Korsnäs ett annat lag och har där inte alltför skrämmande 4-3-2 som facit och där segrarna kommit mot bottenlag som inte håller i serien.

Valbo FF kommer stå segrare vid lördagseftermiddagens slut och det är taget alla dagar i veckan till @2,10! 4/5U

alanshearer - 12 September, 2014, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!