Speltips

Speltips Stoke-Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 16:00 Spela här

Speltips Stoke-Leicester
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2014-09-13 16:00 Stoke-Leicester 1 2.20 RalleArvid

Vilken underbar fredag igår som bäddade för poletter att spendera under helgen. 3 framlyfta spel i en och samma match i Frankrike och satmliga spel satt, dessutom till höga odds. Nu Premier league igen och även här hittat en trolig vinnare till högt odds.

Stoke stod för en ansiktslyftning förra säsongen under Mark Hughes som jag verkligen inte trodde mycket på på förhand, detta på grund av att det kändes som långbollar och grisande satt i klubbens DNA och omklädningsrummets väggar samt att jag verkligen aldrig har hållit ”Sparkey” speciellt högt som tränare i något hänseende.

Vidare har Stoke nu kunnat bygga vidare på förra året under sommarens fönster och fått in ett par riktigt intressanta namn som limmar väl med den typ av fotboll man började utveckla förra säsongen. En missräkning mot Villa men en bragdinsats mot City samt 3-0 i cupen mot Pompey gav Mark Hughes nominering till manager of the month.

Leicester då: Ja, nykomlingar tar inte sällan motivationspoäng, framförallt mot större och bättre lag precis i början säsongerna. Det gällde Leicester borta mot Everton i premiären, hemma mot Arsenal senast och det kommer gälla många lag efter dem också. Vad Leicester däremot kommer ha problem med är att komma upp på samma nivå vecka efter vecka när man måste åka till tuffa ställen som Britannia Stadium och möta lag som absolut inte underskattar dem.

Leicester har i sista stund tagit en trio nya spelare och har några till som väntar på att få göra debut för klubben, något som givetvis kan vara positivt i längden i kampen för förnyat kontrakt men också en faktor som brukar tala för att man inte i början av säsongen kan luta sig tillbaka mot ett tryggt grundspel - ett tryggt grundspel som vi vet är extra viktigt i tuffa bortamatcher, såsom mot Stoke.

Lagen har mötts då Stoke haft hemmaplan 5 gånger de senaste 10 åren med facit 4 Stoke-segrar och en oavgjord.

Missar matchen för Stoke gör Cameron och Odemwingie.
För Leicester missar Upson och James.

Stoke har stått för två av de största skrällarna i de öppnande omgångarna av Premier League och därmed även på stryktipskupongen. Först var man störst favoriter av alla i de 13 matcherna på kupongen och fick stryk hemma mot Aston Villa, sedan var man minst favoriter av alla lag då man besegrade City på bortaplan. Nu tror jag att skrällarnas tid kommer återgå till mer normer både vad gäller Stoke och övriga lag då vi är en liten bit in på säsongen, vilket leder till att jag tror Stoke vinner på hemmaplan mot Leicester.

Leicesters krysskrällar mot Everton och Arsenal samt Stokes förlust på hemmaplan har tryckt upp oddset på 1:an till en nivå som jag tycker är orimlig, här känner jag mig tämligen trygg i hemmaseger, då blir man glad för 2.10x hos bet365 . Omgångens bästa spel enligt mig!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

EDITERAD 2014-09-12 23.03:20

RalleArvid - 12 September, 2014, 23:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!