Speltips

Speltips Arsenal - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 13:45 Spela här

Speltips Arsenal - Manchester City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: Ö2.5 + BLGM
2014-09-13 13:45 Arsenal - Manchester City Ö2.5 + BLGM 2.10 J.Dizzle

Äntligen är det trötta landslagsuppehållet över och åter till de stora ligorna. Sätter lite extra glans på helgerna, och kl 16 på lördagar är heliga.
Men vi börjar lite tidigare än så. Vi bjuds på en riktig höjdare till lunch. Arsenal - Manchester City.

Arsenal har börjat lite knackigt, eller en del poäng har trillat in ändå men såklart det finns mer att önska spelmässigt. Trots rätt beskedligt motstånd så har man inte lyckats att hålla nollan än på de inledande tre matcherna. Det är i försvaret det känns osäkert. Och det blir ju inte lättare idag när Manchester City kommer på besök.
Ramsey är ännu osäker till spel, annars är det inget nytt. Ska också bli spännande att se Welbeck i Gunners-tröjan och se vad han kan tillföra. Hans övergång till Arsenal liknar den som Sturridge gjorde från Chelsea till Liverpool. Visst värderar jag Sturridge högre än Welbeck (än så länge). Men Sturridge var en talang men var hård konkurrens i Chelsea och fick en större roll i Liverpool och är numera en spelare av högsta PL-klass. Nu tror jag inte Welbeck kommer bli riktigt samma succé, men kan han komma i närheten så kan det bli riktigt bra tror jag! Gjorde dessutom två mål för England i EM-kvalet.

Manchester City kommer senast i från en liten sensationell förlust hemma mot Stoke (0-1). Fast årets Stoke är det bästa på länge, så trodde man ändå inte att detta City skulle bli nollade hemma. Man hade såklart sina chanser, men de ville inte in. Var såklart City med mest bollinnehav och försökte luckra upp det täta försvaret, vilket inte alltid är så lätt. Lär bli en annan match idag när två väldigt spelande lag möts. Brukar bli mer fart och fläkt, och knappast något av lagen som kommer parkera bussen.
Jovetic och defensiva mittfältaren Fernando är helt borta från spel, annars är det inget nytt vad jag vet. Dzeko och Fernandinho lär ersätta där.


Här lär det inte bli någon tillbakadragen tillställning. Två spelande lag som möts, och då har det rasslat i nätet. Everton - Arsenal (2-2), och Manchester City - Liverpool (3-1) är bra exempel på det. Båda lagen har dessutom sina styrkor i det offensiva spelet. Blev 3-0 till Arsenal i Community Shield, men bägge lagen vilade spelare så man ska inte dra några större slutsatser av den matchen. Blev 1-1 och 6-3 i mötena förra säsongen.
Arsenal gör alltid mål hemma, och kan inte tänka mig att City går av planen mållösa igen.

Vanliga överspelet ligger runt 1.90, men jag tror inte att det blir 3-0 åt något håll, då känns 2-1/1-2 mer troligare. Och då att oddset blir högre känns det självklart att lira det.


Spel: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål @2.10 hos bet365


3/5 units/2-1 Arsenal, jobba!

J.Dizzle - 12 September, 2014, 23:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!