Speltips Arsenal - Man City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-13 13:45
Land: England
Liga: PL
Odds: 3.85
Speltips: Yaya Toure målskytt
Spela på Speltips Arsenal - Man City
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Yaya Toure målskytt
Spelar en mindre peng (än en vanlig rek) på att Yaya Toure hittar nätet mot Arsenal. 3.85 på Unibet är ett högt pris.

Yaya Toure har tidigare visat att han är lite av de stora matchernas man. Har ofta klivit fram för City när det som mest behövts. Är ett vasst vapen när det gäller att fylla på i straffområdet, har ett okej distansskott och är den som tar straffar. Från sin mittfältsposition stod han för fantastiska 20 mål förra säsongen.

Har i år måhända öppnat lite trögt och har inte gjort någon balja än. Men blev målskytt för Elfenbenskusten i veckan.

Arsenal har spelat ett antal galna matcher mot topplagen de senaste säsongerna. Vi har framför allt sett hur fantastiskt mycket mål de släppt in. Kanske framför allt på bortaplan (vi minns exempelvis 3-6 mot City i fjol och hur Liverpool samt Chelsea körde över Arsenal totalt) men faktum är att Arsenal har svårt mot topplagen, det känner vi alla till. Nu vann Arsenal visserligen mot City i Community Shield, men det var speciella omständigheter. Ligamatch nu och då är det fullt fokus och bästa möjliga lag som gäller. Andra bullar helt enkelt. Så att City gör ett par mål i den här fajten är ingalunda otänkbart. Agüero och Dzeko ska naturligtvis vara favoriter målskyttsmässigt, men här har vi alltså en spelare som tar straffar (Mertesacker kan vara klumpig, Koscielny går ibland bort sig och fouler i straffområdet) och frisparkar. Som dessutom lär spela 90 minuter (om inte matchen skulle vara klar åt något håll).

Yaya Toure får ofta kritk för att han inte är consistent, dvs han kan lunka runt hemma mot Crystal Palace och inte riktigt bry sig. Men när det är stormatcher är han alltid på plats. Och det här är en stormatch.

Personligen har jag svårt att se hur det ska gå i denh är matchen. Som Arsenal-fan är jag naturligtvis övertygad om att City vinner, men det är mest för att jag alltid tror Arsenal ska förlora. Backar jag ett steg och låter logiken styra har jag svårt att se hur det ska gå. Men City har en fantastisk offensiv som brukar generera mål. Att då få 3.85 på Yaya Toure som, hör och häpna, var Citys bäste målskytt i ligan i fjol, känns lite högt.

Men det kanske bara är jag. Hursomhelst, vill man ha en rolig tv-peng på den här stormatchen så är det ett alternativ.

Ser gärna att det här slutar 6-1 till Arsenal efter ett sent tröstmål av Yaya.

Trevlig helg kära läsare!

@nokkan21

EDITERAD 2014-09-12 23.43:14
Spela på Arsenal - Man City hos Unibet
Polsater - 12 September 2014 - 23:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Zeitz - 2014-09-13 13:35

Yaya Toure är inte ens med i truppen.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: