Speltips

Speltips Malaga-Levante

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 18:00 Spela här

Speltips Malaga-Levante
Land: Spanien Liga: La liga
Odds: 1.83 Speltips: Malaga Ö1.5 mål
2014-09-13 18:00 Malaga-Levante Malaga Ö1.5 mål 1.83 BB_

Tredje omgången av La liga ger oss ett möte mellan Malaga och Levante. Malaga ses som ett lag som kommer husera någonstans i mitten av tabellen och nosa på den övre halvan medan många tror att det finns en överhängande risk för fjolårets ligatia Levante att åka ur, så även jag själv.

Dem två inledande omgångarna har inte gett någon skäl att tvivla på tankarna angående Levante, två raka förluster och 0-5 i målskillnad. Visserligen mot två relativt starka motstånd i Villareal och Athletic Bilbao men ändå, spelet har lämnat mycket övrigt att önska. När man till den här matchen dessutom saknar lagets kanske viktigaste spelare i mittbacken David Navarro och vänsterbacken som startat de två inledande matcherna Karabelas så vet man att de kommer få det tufft. Även mittbacken El Adoua som startade första matchen och Karabelas tilltänkte ersättare på vänsterbacken Ivan Lopez saknas, enorma skadeproblem i backlinjen hos Levante. Förra årets bortafacit för Levante såg ut som följer, 5-6-8 16-27. Inte uselt, inte fantastiskt.

Hemmalaget då, jo, de har en vinst och en förlust i bagaget. De imponerade stort i premiären hemma på La Rosaleda genom att slå Athletic med 1-0, den insatsen följdes upp av en klart svagare sådan på Mestalla där Valencia vann med 3-0. Nu är de tillbaka på hemmaplan med egentligen bara Darder som kännbart avbräck men samtidigt inget som inte går att ersätta. Förra säsongen gjorde de 24 mål på 19 hemmamatcher och lyckades bara gå över 1.5 mål i 6 av dessa matcher. Absolut inget som imponerar men med Levantes dåliga inledning och enorma skadeproblem så ser jag det som stor chans till att detta spel sitter ändå.

Tidigare möten:

13/14
Malaga-Levante 1-0
Levante-Malaga 1-0

12/13
Levante-Malaga 1-2
Malaga-Levante 3-1

Investerar 3/5 units i det här spelet! Se fler spel på min twitter @akaBB_

BB_ - 13 September, 2014, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!