Speltips

Speltips Almtuna-BIK Karskoga

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-09-13 16:00 Spela här

Speltips Almtuna-BIK Karskoga
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,35 Speltips: 1:a
2014-09-13 16:00 Almtuna-BIK Karskoga 1:a 2,35 Beefcake

Jag är rätt säker på att Almtuna kommer att överraska positivt i år. De flesta gissar att de kommer att vara nere runt kvalstrecket men bl.a kan man ha ett av seriens bästa målvaktspar i rutinerade Johan "Honken" Holmqvist och Cristoffer Bengtsberg. I övrigt har man breddat laget i övrigt ordentligt inför säsongen. Att man lyckades knipa poäng mot Karskrona borta i premiären och dessförinnan vunnit efter förlängning på bortaplan mot Södertälje och Vita Hästen (inget skitgäng, slog Västerås borta i premiären) tyder på ett stabilt lag.

Karlskoga förlorade hemmapremiären mot Asplöven med 2-4. Man har tappat fjolårets klart bäste målvakt i serien, Justin Pogge till Färjestad. Iofs har Mattias Modig värvats som ersättare men frågan är om han är i paritet med Pogge. Man har även fått in rutinerade Christian Berglund från Färjestad, men frågan är vilken status och energi Berglund har i sitt spel nu på ålderns höst.

Summa sumarum-jag hade trott att Almtuna skulle vara favorit i denna match, men staten kan inte skilja på lagen. 2.35 för Almtuna på hemmaplan är spelvärt enligt mig.

Beefcake - 13 September, 2014, 10:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!