Speltips Almtuna-BIK Karskoga

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-13 16:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,35
Speltips: 1:a
Spela på Speltips Almtuna-BIK Karskoga
Börja spela här
Spela på 1:a
Jag är rätt säker på att Almtuna kommer att överraska positivt i år. De flesta gissar att de kommer att vara nere runt kvalstrecket men bl.a kan man ha ett av seriens bästa målvaktspar i rutinerade Johan "Honken" Holmqvist och Cristoffer Bengtsberg. I övrigt har man breddat laget i övrigt ordentligt inför säsongen. Att man lyckades knipa poäng mot Karskrona borta i premiären och dessförinnan vunnit efter förlängning på bortaplan mot Södertälje och Vita Hästen (inget skitgäng, slog Västerås borta i premiären) tyder på ett stabilt lag.

Karlskoga förlorade hemmapremiären mot Asplöven med 2-4. Man har tappat fjolårets klart bäste målvakt i serien, Justin Pogge till Färjestad. Iofs har Mattias Modig värvats som ersättare men frågan är om han är i paritet med Pogge. Man har även fått in rutinerade Christian Berglund från Färjestad, men frågan är vilken status och energi Berglund har i sitt spel nu på ålderns höst.

Summa sumarum-jag hade trott att Almtuna skulle vara favorit i denna match, men staten kan inte skilja på lagen. 2.35 för Almtuna på hemmaplan är spelvärt enligt mig.
Spela på Almtuna-BIK Karskoga hos Svenska Spel
Beefcake - 13 September 2014 - 10:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: