Speltips

Speltips Stoke - Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-13 16:00 Spela här

Speltips Stoke - Leicester
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2014-09-13 16:00 Stoke - Leicester 1 2.20 mr_england

Det här bör vara en mycket bra vinstchans för Stoke då man har en klart bättre trupp och startelva än nykomlingen Leicester. Stoke är dessutom ett av Premier Leagues bästa hemmalag, i alla fall utanför topp 4-lagen, och ifjol tog Stoke 36 av totalt 50 poäng på hemmaplan.

Stoke slutade nia i Premier League förra säsongen och är ett lag på uppgång. Stoke har en bättre trupp den här än förra säsongen och jag gissar att de tar ett kliv till den här säsongen och slutar åtta i Premier League 2014/15. Nykomlingen Leicester har sett helt ok ut så här långt som nykomlingar ofta gör i början men då säsongen summeras tror jag att de åker ur.

Stoke hade enormt höga förväntningar på sig inför säsongen men började väldigt dåligt med förlust hemma mot Aston Villa och bara 1-1 borta mot Hull trots att man var en man mer i större delen av matchen. Spelet fungerade dåligt i de två första matcherna. I den senaste matchen tog man dock en livsviktig seger borta mot Manchester City. Även om Stoke var tillbakapressat så går det inte att överskatta hur viktig den här segern var för Stoke efter en dålig start. Nu tror jag de är redo att leverera det fansen förväntade sig av dem inför säsongen. Leicester hemma är därför en perfekt uppgift för Stoke.

Leicester har spelmässigt börjat säsongen bra mot tufft motstånd. Oavgjort hemma mot Everton och Arsenal och förlust borta mot Chelsea. Tyvärr har man inte fått mer än två poäng med sig och det brukar vara symtomatiskt för nykomlingar. Då man nu ställs mot Stoke borta som inte är en lika glamorös uppgift som hemmamatcher mot Arsenal och Everton, särskilt i början som nykomling, så tror jag att det här är en klart tuffare uppgift för Leicester än Arsenal och Everton hemma. Särskilt psykologiskt och då det är en "måste-match" för Stoke.

Jag måste säga att jag är förvånad över att vi erbjuds ett så högt odds som 2.20 på Stoke i den här matchen. Det innebär att spelbolagen ger Stoke mindre än 50 procents vinstchans. Det köper jag inte alls och min bedömning är att Stoke vinner en sådan här match minst 7 ggr av 10. Alltså ett stort spelvärde på Stoke!

Spel: Stoke - Leicester 1 - odds 2.20 bet365

Båda lagen har haft en hel del spelare på landslagsuppdrag. Leicester hela nio stycken spelare. Vad gäller skador och avstängningar så ser det bra ut för Stoke med bara två spelare på skadelistan - Peter Odemwingie och Geoff Cameron. Stephen Ireland är nu skadefri men det är frågan om den här matchen kommer för tidigt för honom? Diouf kom inte tillbaka till Stoke förrän fredag lunch efter sitt landslagsspel så frågan är hur manager Mark Hughes resonerar där.

Leicester saknar Matthew Upson och Matty James. Nyförvärvet Upson har ännu inte spelat för Leicester. Ett annat nyförvärv, Esteban Cambiasso, är dock redo för spel om han blir uttagen.

mr_england - 13 September, 2014, 11:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!