Speltips Svenska Mästare

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-09-17 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Damer
Odds: 12,00
Speltips: Rönnby IK
Spela på Speltips Svenska Mästare
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Rönnby IK
Det har gått lite över ett år sen vi klev in på Rönnby Damer till 40,00 när slutspelet skulle dra igång. Man köttade sig igenom både kvart- och semifinal. Väl i finalen hade man inte några större problem att vinna. 40,00 var ett faktum.

Vi har sen tidigare maxspelat på Kais Mora att vinna GRUNDSERIEN. Ni kliver vi in på Rönnby Damer att vinna SM-GULD. Inte dags att spela på fel alternativ.

Har surrat lite med en tränare i serien som är väldigt bra insatt och ödmjuk i sina funderingar. Han delaktig när vi satte Rönnby till 40,00. Han har Rönnby som favoriter till guldet då man med sin bredd och spets bör ta sig långt i slutspelet. IKSU ses som utmanare tillsammans med Kais Mora.

Rönnby har fått behålla samtliga spelare till denna säsong. Man har en bra bredd där många spelare levererar. På värvningsfronten har man fått in Mira Vickman som är en av Finlands bästa spelare. Sedan har man plockat in den finska landslagsettan i kassen, nämligen Laura Loisa. Fantastiskt nyförvärv. Sedan har man även plockat in poängdrottningen Madelene Backlund som varit nere i lägre divisioner ett litet tag. Hon håller dock stor klass och är en av kandidaterna att plocka hem poängligan. Laget har en fin vinnarkultur och tar sig oftast långt i slutspelssammanhang.

12,00 är ett fantastiskt odds. Ett spel vi bör kunna sälja av en bit in i slutspelet senare i vår. Som sagt så är finalen endast en match vilket ger detta ett fint värde om allt går som vi tänkt oss. Svenska Spel ligger på 6,50. Vi kliver in med 3/5 enheter på Rönnby till 12,00. Spelbart ner till 5,00.
Spela på Svenska Mästare hos Nordicbet
IB. - 13 September 2014 - 23:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: