Speltips

Speltips Granada-Villareal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-14 21:00 Spela här

Speltips Granada-Villareal
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2014-09-14 21:00 Granada-Villareal BLGM 2.00 RalleArvid

Granada mot Villareal i tredje omgången av La Liga. Två lag som fått jobba i lugn och ro och lyckats bygga upp ett oerhört självförtroende under början av säsongen och framförallt under försäsongen.

Granada slog Depor i premiären och kryssade borta mot Elche innan uppehållet. Man har nu sammanlagt i alla sammanhang 8 raka utan förlust, 6 vinster och 2 oavgjorda och gjort mål i samtliga dessa. Man har även släppt in mål i båda sina matcher hitills i ligan då resultaten läses till 1-1 och 2-1.

Villareal har 8 segrar på sina 9 senaste i alla sammanhang och enda ”plumpen” i protokollet den här säsongen är svår att kalla för plump då detta var 0-1 mot Barcelona i en match där man definitivt kunde gå av banan med huvudet högt. Dessförinnan hade man avfärdat Levante i premiären på bortaplan samt gjort processen kort i Europa-kvalet med FC Astana då man vann 3-0 borta och 4-0 hemma. Man har även hunnit med att spöa Celtic med 4-2 i en vänskapsmatch häromsistens.

Villareals defensiv har visserligen sett stabil ut och man har hållit en hel del nollor på sistone. Men med tanke på Granadas fina form och att man har hemmaplan, en hemmaplan där man dessutom lyckats spela göra mål på Villareal i samtliga tre senaste möten (Dessa har slutat 2-0, 1-0 samt 0-0) tror jag att det här kan bli en riktigt intressant drabbning där båda lagen har alla chanser i världen att göra mål.

Jag förstår att bolagen kanske ser till respektive lags hållna nollor samt att resultaten i tidigare möte mellan lagen som sällan slutet med att båda lagen gör mål. Men jag väljer som sagt att ta fast på andra, mer relevanta aspekter än bara den statistiken och jag blev faktiskt chockad när jag såg att oddset på BLGM här är så pass högt som 2.10x på sina ställen.

Granada har gjort mål i 8 matcher i rad.
Villareal har gjort mål i 9 matcher i rad.

Efter kvällens drabbning är båda dessa sviter förlängda!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 September, 2014, 10:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
peekaboo - 2014-09-14 13:11:47

villa real saknar båda forwardsen så är inte helt hunda på denna.