Speltips

Speltips Manchester United - Queens Park Rangers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-14 17:00 Spela här

Speltips Manchester United - Queens Park Rangers
Land: England Liga: Premier League
Odds: 4.00 Speltips: MU vinst, exakt 1 mål
2014-09-14 17:00 Manchester United - Queens Park Rangers MU vinst, exakt 1 mål 4.00 J.Dizzle

Vi är många som har gått emot detta United så här i början på säsongen. Men det är inte så konstigt då man har stått i lite väl låga odds, och produceringen har uteblivit. Har varit darrigt bakåt i och med det nya spelsystemet, men det som har överraskat mig mest är att man känns uddlösa framåt. Där man verkligen har kvalité egentligen. Kan en viss Falcao ändra på det? Det återstår att se..

2 mål på 3 matcher mot lag som Swansea, Sunderland och Burnley är inte i närheten av godkänt. Man har inte fått nån fart på bollen, och lägena har då lyst med sin frånvaro. Jag tror dock att det kommer vända snart, för mycket sämre än så här kan det inte bli. Har en rätt passande uppgift idag, fast det har man ju haft förut också. Nån gång ska den där första trean komma, och bättre läge än idag får man inte.

Kan bli så att både Falcao och Blind går direkt in i startelvan, båda är fit for fight. Och en formtoppad Di Maria, som var lysande för Argentina senast i träningsmatchen mot Tyskland, känns given i elvan.QPR är lite oförutsägbara, vet aldrig vad man får där. Kommer senast i från en viktig 1-0-vinst hemma mot Sunderland. Det är såna matcher som är så viktiga att vinna, mot de lag som troligen kommer va konkurrenter i botten när vi kollar till tabellen in på vårkanten nästa år.
Innan det blev man helt avklätt borta mot Spurs. Är ju inte såna matcher man ska vinna. Men visst kan man göra det en bra dag. Men Spurs borta är inte lätt. Innan dess förlorade man hemma mot Hull, vilket var en sån där "rätt" match som man skulle vinna, men räckte inte till.

Har sålt Remy till Chelsea så man har blivit lite tunnare där framme. Men man har sedan tidigare Charlie Austin och nyförvärvet Eduardo Vargas. Så det finns kvalité där framme som United måste se upp med. Kommer troligen ställa upp med en 5-backslinje och låta United föra spelet.


Det kommer ta tid innan alla pusselbitar faller på plats, och det är nog de flesta medvetna om. Men man måste börja ta lite treor nu innan man hamnar för långt efter toppkonkurrenterna. Måste börja få fart bollen, för kan nog inte bli helt enkelt att luckra upp det täta QPR-försvaret som kommer ligga lågt. En trepoängare idag är mycket välkommet. Jag tror man faktiskt lyckas med det, men kommer inte bli någon storvinst. Finns inget som jag har sett tidigare som tyder på det. Många nya spelare som ska hitta sina roller.

För två år sen hade jag trott på en 3,4-0-seger och då hade jag köpt att vi hade fått 1.30 på raka ettan. Men inte nu, det känns inte alls så attraktivt. United att vinna med exakt ett mål @4.00 hos bet365 ser mycket roligare ut, i min bok.1/5 units

J.Dizzle - 14 September, 2014, 10:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!