Speltips

Speltips Seattle Seahawks - San Diego Chargers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-14 22:00 Spela här

Speltips Seattle Seahawks - San Diego Chargers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Sea -5,5
2014-09-14 22:00 Seattle Seahawks - San Diego Chargers Sea -5,5 1.90 ChristianB

De regerande mästarna Seattle Seahawks reser idag till San Diego för att spela sin andra match för säsongen då Chargers står för motståndet.

Seattle inledde säsongen grymt bra mot Green Bay Packers och tog en riktigt stabil seger med 36-16. Man var grymt vassa i både försvar och anfall och QB Russel Wilson hade en grym kemi med explosiva receivern Percy Harvin. Packers hade inte mycket att säga till om i försvaret, Seahawks hade helt enkelt för många vapen att nyttja. Russel Wilson är en av ligans bästa QB med fötterna och kan skapa en möjlighet ur ingenting när han tar sig utanför passningsfickan.

San Diego imponerade inte på mig i den första förlustmatchen mot Arizona förra veckan. Man tappade alldeles för många passar och springspelet kom inte alls igång, endast 52 yards fick man ihop via marken. Man möter nu ett mycket tuffare försvar som kommer att ge QB Philip Rivers en jobbig kväll och lite tid att agera på. Seahawks har dessutom haft hela fyra dagar extra på sig att förbereda sig på denna match då man spelade sin första match på torsdagen och San Diego spelade sin på måndagskvällen.

Allt lutar åt Seattle i denna match och jag ser inte hur man ska stoppas. Jag spelar Seattle -5,5 till 1.9 gånger pengarna.

ChristianB - 14 September, 2014, 12:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!