Politik i överflöd, valdag och 21.00 VM-final i basketen. Mycket som händer idag men det hindrar oss inte för att dra till med en rek inför kvällen, observera att matchen drar igång 22.00.


Mot San Francisco där Dodgers gästar Giants för ett tredje möte.


Startande för Giants ;

Yusmeiro Petit, inte en alltför rutinerad pitcher som i år endast har gjort 9 starter plus hans 26 matcher som alla varit inhopp.
Går för en 3.62 ERA med ett 5-3 WL över hans 99 starter.
Gjorde i hans senaste start, mot D-backs, en fantastiskt insats där han gick ett Complete Game, hela matchen dvs. Strongt.
Matchen innan släppte han 7 hits 6 ER över hans endast 4 innings.
Har i de andra starterna släppt liknande siffror.


Startande för Dodgers ;

Clayton Kershaw, en av de bättre pitcherna i ligan som just nu går för en fantastiskt låg 1.67 ERA över hela 24 starter och 177 pitchade innings, W-L på galna 18-3!
Har denna säsongen gått hela 6 stycken complete games.
Har visat en helt outstanding form speciellt den sista tiden där han minst har gått hela 8 innings i varje match.
Har släppt 6 hits 2 ER över hans två senaste starter och 16 pitchade innings.




Giants vann första matchen mycket förvånande nog med hela 9-0, en ren och skär kross, Dodgers såg vilsna ut, svingade knappt alls och fick till runt en ynka 3-4 hits om jag inte minns helt fel.
Men, man kom tillbaka igår, starkare än vad jag någonsin sett Dodgers den här säsongen och fullständigt demolerade Giants.
Man vann matchen med..hör och häpna, 17-0.
17-0 alltså. Det ska inte hända.
Greinke gjorde ett fantastiskt jobb igår, slog dessutom sin första HR för säsongen och Kershaw gör inte jobbet mindre bra med den fina form han besitter.

Dodgers offensiv på G och med Petits bollar som man bör kunna klara av att hantera utan problem kommer också runs att trilla in.
Dodgers 8-3?

_____________________________

Mitt spel ;

Los Angeles Dodgers RAK
/1.62, Pinnacle , 9/10

This is the stats tab
This is the post tip