Det rasade in segrar för Sportklubben veckorna innan uppehållet vilket nu gjort att man leder hela formtabellen. Inte alls dåligt av ett lag som stod inför en mindre kris när någon tränare alla på byn redan verkar ha glömt namnet på lämnade mitt i brinnande bottenstrid och kritade på för Gais.
Till hans försvar ska dock sägas att man hade lite problem med skador då. Eller, det var inte bara lite problem, utan rätt stora problem.
Klasspelare som Oskar Jansson och Robert Åhman-Persson fick köra rehab under den tiden, bland andra.
De är nu tillbaka i bästa skick och har stor del i ÖSK:s lyft.
Nu när man dessutom skeppade in Daniel Sobralense och Daniel Nordmark som spetsade truppen ytterligare gav det hela gruppen ny dimension - vilket också givit frukt poängmässigt.

Jag kikar på hemsidan och ser att man aviserar följande trupp:

Oscar Jansson
Jacob Rinne
Christoffer Wiktorsson
Magnus Wikström
Patrik Haginge
Daniel Björnquist
Erik Moberg
Mohammed Saeid
Daniel Nordmark
Nordin Gerzic
Robert Åhman Persson
Daniel Gustavsson
Ahmed Yasin
Ayanda Nkili
Crespo
Kalle Holmberg
Marcus Pode
Daniel Sobralense

Efter att ha svept blicken över manskapet så ser jag att det saknas exakt noll personer. Vilket medför väldigt angenäma problem för ledarstaben hos Sport.
Kan personligen inte kasta ut någon startelva, utan bara garantera att den blir det bästa möjliga som äntrar Eyravallen 19.00 i kväll.

Och då vill jag hävda att det är bra vinstchans emot ett Kalmar som inte alls trivs på konstgräs. Och konstgräs, det är det så in i bomben i Örebro. Kanske det sämsta i landet - om man inte är van med det.
Man har också, till skillnad från hemmalaget, en riktigt trist form och har efter den fina första tredjedelen av serien mattats avsevärt.
Helt klart två lag med olika drag i grejerna som drabbar samman nu.

Kalmar har också, även där till skillnad från Örebro, problem inför matchen.
Lagets ryggrad i backlinjen, Marcus Nilsson, han får stanna kvar hemma på Larmtorget och se matchen på Krögers, för han är nämligen avstängd.
Tungt, är bara förnamnet.

Hittar tillräckligt många skäl för att spela den här ettan till 2,28, helt enkelt.

This is the stats tab
This is the post tip