Speltips

Speltips Hull-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-15 21:00 Spela här

Speltips Hull-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.30 Speltips: Ö 2.5
2014-09-15 21:00 Hull-West Ham Ö 2.5 2.30 RalleArvid

Ja, det låter ju inte speciellt sexigt på något sätt, detta. Hull mot West Ham. Känn på det igen, Hull mot West Ham och jag vet att er pavlovska reaktion inte är behaglig rysning. Snarare rysning av den motsatta naturen. Men faktum är att kvällens upplagor av Hull respektive West Ham har värvat friskt, gått all-in, varit antingen helt åt helvete på det eller helt rätt på det. För jag har nämligen svårt att tro att något av dessa två lagens säsonger kommer att summeras som medelmåttig när man ser till värvningarna som gjorts.

Det är också i denna analys som jag grundar kvällens rek, antingen en fantastisk tillställning där det kommer sprudla av målchanser och frejdigt offensivt spel utan speciellt mycket organisatorisk defensiv ordning – eller så blir det just som ni tänkte att det skulle bli när ni först hörde matchen. 0 skott på mål och 0-0. Ja ni fattar vinken.

Så vart tar vi vägen med det här? Jo, jag har en liten känsla av att det kommer svänga över åt det positiva hållet och finner det alltså mer troligt att detta faktiskt blir en riktigt trevlig match.

Nyförvärv som kommer in vill visa upp sig och spelare på positioner där nyförvärven ännu inte startar vill visa att de även fortsättningsvis vill vara med och fightas om en plats i startelvan.

Ben Arfa och Gaston Ramirez är spelklara för Hull vilket kommer, om de får delta, innebära problem för ett West Ham som dels har skador i backlinjen och defensiva mittfältet och dels där stöttepelaren Collins antingen är skadad eller precis kommer tillbaka otränad från skada. Dessutom har det även med ordinarie personal sett svajjigt ut defensivt hela säsongen.

Amalfitano och Alex Song är redo att göra sina debuter för West Ham och även om Carroll fortfarande är skadad så har det faktiskt stundtals sett riktigt trevligt ut offensivt för West Ham, med Ravel och Zarate som virrvarv där framme som varken med eller motspelare kan lita på.

Hull kommer från två matcher i rad som slutat över 2.5-linan och i 3 av West Hams 5 senaste matcher har klättrat över samma lina (4 av 5 har innehållit över 2.5 mål om man ser till förlägningen i cupen mot Sheffield United).

4 av 6 av de senaste mötena dessa lag emellan har slutat med över 2.5 mål.

Över 2.5 mål är absolut värt en TV-peng, framförallt som vi blir erbjudna hela 2.30x hos bet365 !

Lycka till lads ’n COYI!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 September, 2014, 08:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cash-Is-King - 2014-09-15 16:51:28

Hakar på...hull är vassa

Pettson - 2014-09-15 12:56:04

Jag ryggar också denna! Hoppas på gladboll!

Björnen - 2014-09-15 09:04:13

Jag är med dig på denna Rallearvid men lirar asian 2,2,5 till 2.10 istället... halva insatsen tillbaka vid två mål alltså...