Speltips

Speltips De Schepper - Kamke

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-09-16 17:00 Spela här

Speltips De Schepper - Kamke
Land: Frankrike Liga: ATP Metz
Odds: 1,87 Speltips: De Schepper
2014-09-16 17:00 De Schepper - Kamke De Schepper 1,87 Poldan

Två inomhusspecialister ställs mot varandra men jag tycker ändå att det väger ganska tungt över till De Scheppers fördel.

Kenny gjorde en bedrövlig sensommar, men det var också högst väntat. Hans grus- och utomhusspel är inte särskilt bra samtidigt som han var skadad. Men nu är det ihard (inomhus hardcourt) och dessutom inom Frankrikes gränser. Det brukar väldigt ofta vara synonymt med bra resultat för De Schepper.

Kenny är Europas motsvarighet till Isner. Då tänker jag inte bara på spelstilen. Förra året samlade han runt 75-80% av sina poäng i Frankrike (+BeNeLux) och är med andra ord en tvättäkta hemmaspelare.

Kamke har genom åren varit vass inomhus. Jag kommer väl ihåg när han ”breakad” i Sthlm Open, men den formen kan jag garantera att han inte besitter idag. Det blev förlust i raka set mot Ebden i US-Open och sedan förlust i kvarten mot James Ward i en Challenger i Istanbul förra veckan.

Hade den inte varit för att Kenny kvalat in till turneringen skulle jag vara osäker, men nu har han behärskat tagit sig vidare utan att blivit bruten.
Vi tar 1,87 hos Nordicbet ( går att spela en bit under 1,80 enligt mig)

Poldan - 16 September, 2014, 09:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!