Speltips

Speltips Benfica - Zenit

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-16 20:45 Spela här

Speltips Benfica - Zenit
Land: Portugal Liga: Champions League
Odds: 2.00 Speltips: U9.5 hörnor
2014-09-16 20:45 Benfica - Zenit U9.5 hörnor 2.00 HBetting

Vart med och hängt på planket ett tag nu och vill tacka för fina speltips jag tidigare fått! Nu tänker jag också dela med mig, men nu i en form av en rek, min första här alltså!

Kan bli riktigt fina och bra matcher ikväll i Champions League, den vi flesta mest ser fram emot är ju självklart när Malmö ska kliva in i leken och representera Sverige i väldens finaste klubblags cup mot klassiska Juventus i Turin. Annars är det väl Dortmund - Arsenal som faller flest personer i smaken.
Men hur bra matcher vi kommer få se, ja det återstår ju att se. Nu så till mitt tips som kommer ifrån Portugal och matchen mellan Benfica - Zenit.

Tycker själv att 1 X 2 i den här matchen är ganska öppen, tycker framför allt att 1.95 på Benfica är för dåligt betalt. Har kollat på Zenit i Ryska ligan och där har man spelat riktigt bra i inledningen av säsongen.
Man försöker vara ett spelande lag med högt bolltempo, vilken fungerar stundtals, men inte alls ibland, precis som med allt annat. Man har en stark offensiv med Arshavin, Hulk och Danny där Danny och Arshavin spelar lite mer på kanterna. Två spelare som gillar att bryta in i banan och ta avslut. Detta renderar i att man inte skapar lika många hörnor som man egentligen skulle kunna göra.
Men när Zenit har boll ikväll kommer man försöka spela runt bollen och hålla i den, iallafall om man ska tro på det man sett tidigare, för att sedan hitta små instick in i mitten.

Men Benfica kommer ha mycket boll på hemmaplan, det ska dem klara av, om dem får in bollen är en helt annan femma. Benfica har sålt och köpt flitigt inför den här säsongen. Man har blivit av med fjolårsstjärnan Cardozo, men man har köpt in spelare som Julio Cesar och Pizzi.
Men det här handlade alltså inte om något 1 X 2 spel utan det är hörnor som kommer bli grejen! U9.5 hörnor till @2.00.

Benfica (Hörnor matchspel)
Vitória F.C 1-4 Benfica (5)
Benfica 9-11 Sporting (20)
Boavista 4-4 Benfica (8)
Benfica 3-2 Pacos de Ferreira (5)

Så har det sett ut för Benfica i deras fyra ligamatcher än sålänge.

Zenit (Hörnor matchspel)
Zenit 2-4 Dynamo Moskva (6)
Lokomotiv Moskva 3-2 Zenit (5)
Zenit 4-1 Amkar Perm (5)
Zenit 9-4 UFA (13)

Där är Zenits fyra senaste liga matcher och hörnstatistik.
Det har blivit U9.5 hörnor i 3/4 av Benficas matcher, även så i Zenits matcher. O med tanke på vad det är för match som ska spelas idag så tror jag att det inte kommer bli så många hörnor.
Bra försvarsspelare hos båda lagen, samt att Zenit bygger sitt spel i mitten ser jag som två viktiga faktorer i att det här är en bra lina till ett bra odds!

Lycka till vid rygg!

HBetting - 16 September, 2014, 19:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!