Speltips Djurgården v Leksand

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-17 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,90
Tips: 2
Ett Djurgården i ett fullsatt Globen med vind i ryggen mot ett värdelöst Leksand som inte gjort ett endaste rätt hittills. Det kan väl bara sluta med en hemmaseger, eller?
Nej. Jag är faktiskt helt inne på en annan bana.

Djurgården slet tills sista blodsdroppen hemma mot Växjö. Det Växjö jag hävdar kommer att vinna hela SHL.
1-1 efter full tid efter en gedigen laginsats.
Sedan var vi där igen. Även om det inte gav några poäng. Förlust i Linköping med knappa 1-2. Men även där så visade man ett stort hjärta. Vilket höll på att resultera i poäng.
Det är nog så Djurgården kommer att ta sina poäng. Ett stenhårt arbete, för att sedan hoppas på att någon utav de få spetsarna man har hittar rätt.
Det hade nog också varit det bästa sättet att tagit sig an Leksand den här aftonen. Men se jag tror att man inför ett fullsatt Globen tänker spela gladhockey - och kliva rätt in i den trojanska dalaåsnan.
Dels för att man säkert ser sig som det bättre laget. Och dels för att Leksand är Leksand och ofta inbjuder sina motståndare att ha puck.

Och det lär få se än mer tydligt den här onsdagen.
Efter två raka förluster så känns det som om det är back to basic big time (även om man hållit sig inom ramarna hittills) för dalmasarna.
Att Djurgården kommer att tillåtas dansa runt i zon, med stora Leksands-backar emellan så att de aldrig kommer nära inpå mål, det kommer vara helt enligt planen. För att sedan slå om med blixten och kapa hela handen när lillfingret erbjuds.
Vi såg det miljoner gånger i fjol, och det är dags för första triumfen även 14/15.
För vi vet sedan tidigare, har Oscar Alsenfelt en hyfsad dag mellan stolparna, motståndarna blir mer och mer frustrerade, tar sämre och sämre avslut, för att sedan med snopna ögon få se Leksand sticka upp och göra må.
Klassiker.

2,50 - 3,75 - 2,50, så hade mina decimaler suttit här.

Det här är alltså ingen omöjlighet:

Skott: 32-15
Mål: 1-3

Lägg siffrorna på minnet ...
Spela på Djurgården v Leksand hos William Hill
Spela nu
holms - 17 September 2014 - 01:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: