Hammarby startelva:
25. Tim Markström

2. Michael Timisela
5. Daniel Theorin
6. Marko Mihajlovic
21. Jan Gunnar Solli

8. Johan Persson
7. Nahir Besara

18. Nicklas Lindqvist
15. Viktor Nordin
20. Amadaiya Rennie

9. Andreas Haddad

Den uppskjutna matchen mellan Karlstad BK och Hammarby spelas idag kl. 18.00.

Nanne Bergstrand har tagit ut en 18-mannatrupp där många spelare är oerfarna samt inte fått mycket speltid alls denna säsong.

(från hammarbyfotboll.se)

- Det ska bli intressant att se de här spelarna som får chansen att visa upp sig. Det är väldigt svårt att säga vad det blir för typ av match, men vi siktar givetvis på att ta oss vidare, säger Hammarbytränaren Nanne Bergstrand.

De 18 man som åker till Karlstad är:

1. Johannes Hopf
2. Michael Timisela
4. Erik Israelsson
5. Daniel Theorin
6. Marko Mihajlovic
7. Nahir Besara
8. Johan Persson
9. Andreas Haddad
14. Fredrik Torsteinbà¸
15. Viktor Nordin
16. Sebastian Ludzik
18. Nicklas Lindqvist
20. Amadaiya Rennie
21. Jan Gunnar Solli
22. Lars Mendonca Fuhre
23. Lars Sà¦tra
25. Tim Markström
29. Jonathan Tamimi

Ett iallafall fint defensiv med Michael Timisela, Daniel Theorin och Marko Mihajlovic som är erfarna försvarare som följer med till Tingvalla IP. Resten vilar inför söndagens match mot Syrianska. Annars följer även lovande försvararna som Sebastian Ludzik, och Jonathan Tamimi med. Fördelningen på speltiden för både dessa två grupper av försvarare är svårt att förutse såhär på förhand men troligtvis en blandning. Uppdaterar startelvan på min twitter @akberg_, så fort jag får den. Andreas Haddad samt Amadaiya Rennie på topp. Utan offensiv kraft som Piones-arce, Kennedy och Linus Hallenius kommer effektiviteten i anfallen saknas. Se bara första halvlek mot Husqvarna, och där var de tre nämna spelarna delaktiga.

Inga avbräck, Fredrik Torsteinbภär nu 100 % fit efter lårskadan.

---

Karlstad BK spelar i Div 2 Norra Götaland och ligger placerade på en 9:e plats. Kan medge att mina kunskaper brister när den kommer till denna typ av division men efter en sämre inledning på säsongen kan jag meddela att laget har nu börjat samla ihop poäng efter bland annat tre raka segrar. Där innan åkte man på torsk mot serieledande Carlstad United med 3-1.

Tycker mig se att det kommer bli en ganska stängd tillställning på Tingvalla IP ikväll, som Hammarby oftast spelar på bortaplan. Mycket boll men inte mycket till effektivitet framåt. I truppens offensiva del idag är det spelare som är en aning oerfarna att spela tillsammans. Tror det kommer kännas ovant och ta en stund för att hitta varandra, en stängd första halvlek möjligtvis.

Spelar U3.5, 4 (3.75) mål till 1.75 ggr hos bet365 med 2/5 units. (halva insatsen tillbaka vid totalt 4 mål.)

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-09-17 17.51:35

This is the stats tab
This is the post tip