Speltips

Speltips Ajax-PSG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-17 20:45 Spela här

Speltips Ajax-PSG
Land: Holland Liga: Champions League
Odds: 1,85 Speltips: Över 2,5
2014-09-17 20:45 Ajax-PSG Över 2,5 1,85 LelleSandahl

Juventus levererade alldeles lagom i går och spelet 1 och under 3,5 mål gick in till 2,05. Grattis er som ryggade! Zlatan är tillbaka på Amsterdam Arena och han kommer vara extra taggad en Champions League-kväll som denna. PSG mönstrar ett starkt lag framåt, men har oroväckande avbräck på Thiago Silva och kanske även David Luiz. Både Ajax och PSG vill väldigt gärna vinna den här matchen för att slåss om en av två slutspelsplatser - där Barcelona säkerligen lär ta den ena.

Just med tanke på matchens betydelse och en del oro i PSG:s bakre led väljer jag att titta närmare på över 2,5 mål i matchen.

Ajax möjlig startelva (4-3-3): Cillessen - Rhijn, Veltman, Moisander, Bollesen - Klaasen, Viergever, Serero - Ghazi, Sigthorsson, Schöne

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
2-1 hemma mot Heracles (Milik 1' 45') i lördags

Över 2,5
Över i 4 av 5 ligamatcher den här säsongen
Över i 3 av 6 CL-matcher förra säsongen

Saknas
Viktor Fischer, Riechedly Bazoer (tveksam)

PSG möjlig startelva (4-3-3): Sirigu - Wiel, Luiz, Marquinhos, Digne - Pastore, Motta, Verratti - Moura, Ibrahimovic, Cavani

Formen
O, V, O, V

Senaste match
1-1 borta mot Rennes (43' Camara) i söndags

Över 2,5
1 av 4 ligamatcher den här säsongen
8 av 10 CL-matcher förra säsongen

Saknas
Thiago Silva, Adrien Rabiot, David Luiz (tveksam), Serge Aurier (tveksam)

Två i grunden offensiva lag som gärna vill starta CL-säsongen med tre poäng. PSG kommer från en besvikelse borta mot Rennes och kommer vilja bevisa att de ska vara bättre än Ajax i gruppen. Zlatan kommer vara extra motiverad och säkert extra bevakad. Vilket öppnar ytor för Cavani och Lucas om det blir dem som spelar där framme med Zlatan. David Luiz drog på sig en skada under landslagsspel med Brasilien och är tveksam för start. En som definitivt missar matchen är Thiago Silva. Oron i de bakre leden gör att Ajax chans att hitta nätet höjs ett par tiondelar då det absolut finns offensiv kvalitet i laget.

Det är ändå PSG som ska sätta tonen och vi vet att de gör mål om de bara får till det. 5-0 mot Saint-Etienne ett bevis på den höga nivån som finns i offensiven. Kollar vi på förra CL-säsongen ser vi att PSG gick över 2,5-linan i 8 av 10 matcher. Ajax gjorde det i 50% av matcherna, men mötte då köttargäng som Celtic och Milan i gruppen. PSG blåser på mer i offensiven och Ajax kommer få sina chanser också. Holländarna har gått över 2,5 i 4/5 ligamatcher den här säsongen.

SPELTIPS

Tror väl i grund och botten att PSG löser en seger. Samtidigt skulle jag inte bli förvånad om Ajax knäpper dem på näsan ifall inte heller David Luiz finns att tillgå i mittförsvaret. Ajax ser säkert sin chans här. Men PSG är revanschsuget och Zlatan tillbaka på en speciell plats i hans fotbollsliv. Tror knappast han vill åka hem med ännu en besvikelse. Jag kör på över 2,5 till 1.85 på bet365 .

Den som vill kan ju slänga in en slant på Zlatan som målskytt till 1.72. Två mål eller mer från honom ger 4.33. Vi vet ju alla hur mycket Zlatan trivs i gruppspelsfasen...

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter


EDITERAD 2014-09-17 15.22:27

LelleSandahl - 17 September, 2014, 15:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-09-17 16:27:24

Svårbedömd match, Psg täta bakåt och ligger för kontring?