V86 6 är något så ovanligt som ett stolopp över den mastiga distansen 3140m.
I dags läget är det nog bara ett sto i Sverige som är gynnad av så extrem lång distans, hon heter Dernier Viking & startar INTE i V86 6....däremot har jag nog listat ut vem av dessa 15 märrar som är MINST missgynnad av att behöva kuta dryga tre varv.
Bear With Me klarar distansen utan problem, stark som tusan har hon varit hela tiden, nu har dessutom fått en hel del snabbhet i benen också. I näst senaste starten blev hon tvåa på en 11-tid (!) över den för henne opassande distansen 1640m.
I kväll möter hon flera ston som är riktigt bra, men frågan är hur mycket kräm dom har i linorna när upploppet nalkas? B.W.M kommer med säkerhet ha en del spurtkrut kvar till de sista metrarna av detta maratonlopp.
Det är inte alls omöjligt att hon tom vinner detta lopp till fina 14ggr, reken gäller dock bara att B.W.M är bland de tre första i mål. Detta anser jag vara ytterst troligt, då hon inte är sämre än ngn av motståndarna, minst missgynnad av distansen & dessutom har Stefan Melander riktigt bra stallform!
Lycka Till vid Rygg!

This is the stats tab
This is the post tip