Speltips: Barcelona - Apoel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-17 20:45
Land: Spanien
Liga: Champions League
Odds: 2.00
Tips: 1. ö67.5% bollinnehav
Barcelona kommer förmodligen köra över Apoel i kväll, med ca 70-75% bollinnehav, ett antal fler skott och man vinner säkert matchen med 2-3 bollar.. Men Apoel är inget skitlag som många tror, man tog fullständigt sönder Ålborg i kvalet till Champions League.. Men ikväll kommer man få ge sig, nu kommer Barcelona visa vilka det är som bestämmer och Apoel får snällt ses som underdogs.

Men det är skillnad på att vara underdogs och att vara "underdogs"! Det fick vi se igår, Real Madrid fullständigt lekte med Basel! 5-1 i slutresultat. Men det finns en anledning till att siffrorna blev så stora och det var att Basel inte trodde på det ens innan dem gick in på planen. Dem visste att matchen var körd redan innan de ställde ut sig som rundningsmärken på Bernabeu. Dem var inte långt efter Real i statistiken, 53-47% i bollinnehav, 17-12 i skott osv, osv. Det blev helt enkelt större siffror än det behövde för att Basel redan innan hade förlorat.
Sen finns det lag som Malmö, som bara åker ner till Turin och kör! Där skulle det minsann inte förloras några poäng innan matchen var färdig spelad. Man blev även dom överkörda rent spel mässigt, 64-36% i bollinnehav, 16-2 i skott, 7-5 i hörnor. Skillnaden på varför det inte blev 5-1 utan 2-0 i denna match var enbart för att Malmö gick in med inställningen att vinna, det gjorde inte Basel.

Förutsättningen för att det inte ska bli total total kross idag är att Apoel uppträder som Malmö, helt utan respekt för motståndarna utan man bara kör!

Så till speltipset som jag tycker känns väldigt bra på förhand.
Barcelona spelade i lördags hemma på Camp Nou mot ett annat Champions League lag, Athletic Bilbao i ligan. En match som Barca lyckades vinna efter två mål sent i matchen.
Men som alla vet så är Barcelona ett lag som gillar att ha mycket boll och man är framförallt duktiga på att rulla boll, så när man väl har den är det svårt för motståndarna att ta den.
Barcelona har spelat tre matcher i ligan inför matchen ikväll.

Barcelona 3-0 Elche (66-34%)
Villarreal 0-1 Barcelona (34-66%)
Barcelona 2-0 Athletic Bilbao (59-41%)

6-0 i målskillnad på tre matcher är det väl inget lag i världen som skulle tacka nej till? Men som ni ser efter resultaten och lagnamnen så sitter det % uppsatt, det är hur många % bollinnehav lagen har haft i matcherna.
Barcelona äger bolen fullständigt under matcherna.
Mot Elche fick man rött kort i 45:e minuten men hade ändå 66% bollinnehav i matchen?
Ska jag jämföra Apoel med något av de tre lagen Barca spelat mot i ligan så får det bli Elche.. Så nog kommer det allt kunna bli sådanna siffror ikväll också.

Apoel har även dom spelat tre matcher i ligan, seger i alla tre och en målskillnad på 5-0, inte heller något lag i världen som skulle tacka nej till. Men det här är i Cypern.. Det är lite skillnad på att spela i Cyperns högsta liga och i La Liga..
Jag vet inte hur det kommer sluta i målprotokollet ikväll, inte förens man ser ögonen på Apoel spelarna innan dem ska gå in på planen, men vad jag vet är att Barcelona kommer att äga mycket boll!

Hoppas på en bra match med mycket boll för Barcelona! Lycka till vid rygg!
  Barcelona - Apoel
Spela på Speltips Barcelona - Apoel
EST1892 - 17 September 2014 - 18:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming