Speltips

Speltips Willem II-Breda

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-19 20:00 Spela här

Speltips Willem II-Breda
Land: Holland Liga: Eredivisie
Odds: 1.75 Speltips: Ö2.5
2014-09-19 20:00 Willem II-Breda Ö2.5 1.75 RalleArvid

Vilken vecka vi har haft tillsammans hörni, hoppas verkligen ni varit uppmärksamma både här och på twitter där formen varit ungefär lika god som Gervinhos. Nu tar vi sats mot en förhoppningsvis lika fin helg och vi börjar som vanligt med att försöka hitta ett lämpligt spel under fredagskvällen som ger oss lite kapital att satsa under lördagseftermiddagen.

Holländska ligan och efter 5 spelade omgångar är det bara 5 av 18 lag i ligan som inte snittar över 2.5 mål. Vi alla vet hur det brukar se ut när det blåses till spel i Eredivisie och när det nu är fredagskväll och två lag som har bra vind i seglen kan jag inte se att detta skulle vara något undantag.

Willem II kommer från en imponerande bortaseger mot Feyenoord med 2-1 där det alltid är svårt att ta poäng och gästande Breda har två raka segrar och har bara förlorat mot PSV denna säsong så gott mod även i bortalägret.

Willem II har spelat två hemmamatcher i ligan denna säsong och båda har klättrat över 2.5-linan. Man snittar 3.5 mål efter ett oerhört imponerande 3-0 mot AZ samt 3-1-förlust hemma mot serieledarna PSV som nästintill varit omutbara hittills under säsongen.

Samma PSV fick alltså Breda stryk mot med 6-1 vilket gör att de landar på ett snitt av 4.0 mål per match i sina bortamatcher då man dessutom lyckats göra mål i båda sina drabbningar borta från hemmaplan så här långt.

Sammantaget både hemma och borta när fem matcher vardera är spelade landar Willem II på 2.8 mål i snitt per match efter 7 gjorda och 7 insläppta. Breda hittar vi på ett snitt på 3.2 mål per match efter 7 gjorda och 9 insläppta. Faktum är att bara en match av 5 har innehållit mindre än 2.5 mål när Willem II har spelat i år.

I 6 av de senaste 9 mötena lagen emellan har det blivit målrika historier som slutat med över 2.5 mål

Ja, ni hör vartåt detta lutar: över 2.5 mål spelas och känns som fredagens bästa alternativ.

1.75x för detta hos Unibet .

Lycka till lads och glöm inte twitter för fler tankar, framförallt tätt inpå avspark.

Lycka till lads!
@RalleArvid

RalleArvid - 18 September, 2014, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!