Speltips Aston Villa - Arsenal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-09-20 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.93
Tips: Ö 2,5 Mål
Tjenamoss!

Tycker att jag har hittat ett fint spel på lördag mellan Aston Villa - Arsenal, jag tror alltså att det kommer att bli över 2,5 mål i matchen och jag tycker det finns många bra faktorer som tyder på det.

Det ska bli intressant att följa Villa`s säsong det här året, precis som förra säsongen så har man haft en väldigt bra inledning på säsongen, men det känns absolut som man har en större trygghet och ett bättre lagbygge nu. Jag tycker att de har värvat väldigt smart och att de har kvalitets spelare framåt i t.ex Weimann, Delph, Benteke och Agbonlahor för att nämna några. Villa har på deras 4 matcher i ligan vunnit 3 och spelat lika en gång, noterbart är att man vinner första matchen borta mot Stoke som brukar vara en väldigt tuff bortamatch och att man vinner senast borta mot Liverpool med 1-0 !

Det här är ett lag i självförtroende som nog kommer göra det jobbigt för Arsenal.

Arsenal har haft en blandad inledning i ligan 1 vinst och 3 oavgjorda är deras facit, spelet har varit knackigt man vann en tillknäppt match mot Crystal Palace med 2-1 i premiären, fick bara 1-1 borta mot Leicester, man var även illa ute mot Everton där man hämtade upp i slutet och spelade 2-2 och lagets bästa insats kom förra helgen mot Man City som slutade 2-2 där jag ända tycker att man kunde se laget vara lite pågång offensivt iallafall, men defensivt har Arsenal mer att önska.

Noterbart här är att 3 av 4 ligamatcher som Arsenal spelat gått över 2,5 mål och man har släppt in mål i varje match hittils!.

5 senaste möten

1-2
3-1
1-2
0-0
0-3


4 av 5 senaste mötena har slutat över 2,5 mål vilket även talar för historiken brukar ha en stor affekt på matchen.

Och! 8 av de 9 senaste tävlingsmatcherna lagen emellan har slutat över 2,5 mål.


Arsenal behöver börja plocka 3-poängare för att hänga på topplagen men det kommer inte bli en enkel uppgift. Jag tror att Villa kommer starta i ett väldigt högt tempo och kommer försöka ta ledningen.

Skulle Arsenal ha en ledning så känns det som förra säsongen när de spelade, att de har förbannat svårt att stänga sina matcher!


Förmodade startelvor:

Aston Villa: Guzan, Hutton, Baker, Senderos, Cissokho, Westwood, Delph, Cleverley, Richardson, Agbonlahor, Weimann

Arsenal: SzczÄ™sny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Ramsey, Özil, Sanchez, Welbeck


Villa saknar: framförallt Benteke och Vlaar är osäker till spel annars känns dem ganska ordinarie.

Arsenal saknar: Giroud, Walcott, Debuchy, och Wilshere + Flamini är osäkra till spel och de två sistnämnda är större avbräck även om Arsenal har bra ersättare. Om Flamini saknas så gynnar det spelet då jag tycker han är viktig för Arsenals defensiv och han är städgumman på mittfältet som jag inte tycker Arteta fyller upp lika bra.


Jag tror att matchen kommer starta i ett högt tempo där ett självsäkert Villa kommer vilja trycka på och jag tror inte Arsenal kommer dra ner så mycket på tempot heller och då tror jag att vi får ett tidigt mål i matchen.


Sett till tidigare matcher som varit målrika och ett Villa som är självsäkert så ser jag stora chanser till målrikt i matchen. Arsenal har ju också varit målrikt i början av säsongen där som sagt 3 av 4 ligamatcher gått över linan.


Rygga på egen risk.Kom igen nu!
Spela på Aston Villa - Arsenal hos Unibet
Spela nu
Linkinator - 19 September 2014 - 12:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: